Acasa MagazinLife Carla Bruni behăie cu delicateţe. Înregistrare cenzurată (Audio)

Carla Bruni behăie cu delicateţe. Înregistrare cenzurată (Audio)

scris de A.P.
8 afisari

Înregistrarea neautorizată cu Carla Bruni cântând în italiană “Douce France”, pusă pe site de publicaţia Midi Libre, a scos-o din minţi pe Prima Doamnă a Franţei.

Înregistrare interzisă cu Douce France

Agentul cântăreţei, Bertrand de Labbey a declarat că ar fi vorba de un furt şi că Bruni îşi rezervă dreptul de a depune plângere împotriva acestui abuz de presă.

“Extrasul este o înregistrare de lucru, nu una definitivă. Aceasta a fost furată şi s-a început o anchetă internă pentru a se stabili cum a ajuns cântecul la Midi Libre”, declară de Labbey.

Carla Bruni-Sarkozy lucrează în studio la al patrulea  album. “Dolce Francia” este adaptarea în italiană a unui cântec celebru în Hexagon, interpretat de legendarul Charles Trenet.

Fragmentul de 50 de secunde pus pe site luni de Midi Libre a fost preluat de toată presa franceză şi de numeroase alte media. Comentariile la adresa Carlei Bruni care au urmat au fost în general sarcastice. Şi pe bună dreptate. Au fost şi acuzaţii că Sarkozy încearcă şi prin intermediul nevestei să îşi îmbunătăţească imaginea printre francezi, în vederea prezidenţialelor de anul viitor.

Ulterior, orice urmă a înregistrării a fost ştearsă din presa internaţională. Inclusiv de pe bloguri. Nici măcar pe You Tube ea nu mai poate fi găsită.

Asculta aici inregistrarea cenzurata in toata lumea

[podcast]https://www.ziuaveche.ro/wp-content/plugins/mp3-player-plugin-for-wordpress/mp3/dolcefrance.mp3[/podcast]


Ziuaveche.ro vă pune la dispoziţie această înregistrare rarisimă, care o pune pe Prima Doamnă a Franţei într-o postură suficient de ridicolă. Mai jos, spre comparaţie, varianta lui Charles Trenet.


4 comentarii

jan dinu 16-02-2011 - 23:15

Allo ,domnu Sarkozy , EU ashi fi in stare
sa-ti dau o – fabrica – inca neprivatizata pentru
pentru CARLA – odata !!
Cred ca shi domnu Basescu m-ajuta ca shi EL o vrea pe burta …-:))
JD-USA

Aolica 17-02-2011 - 03:41

Ia uite, ia uite ce ciolane are! Nu ca amarata aia din Africa

parerea mea 17-02-2011 - 06:51

este ca diferenta intre cele doua interpretari o face acompaniamentul. Este prea multa delicatete dar nu behaiala, sa fim seriosi Adrian Patrusca.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult