Acasa MagazinLife Carla Bruni, in benzi desenate

Carla Bruni, in benzi desenate

scris de Ziua Veche
0 afisari

Celebră în lumea întreagă pentru cariera de top model, succesul în muzică şi statutul de soţie a preşedintelui francez Nicolas Sarkozy, Carla Bruni-Sarkozy şi-a făcut debutul şi în domeniul literaturii pentru tineri, în calitate de eroină a unui volum american de benzi desenate, informează Mediafax.


Astfel, Carla Bruni-Sarkozy devine cea mai recentă celebritate care şi-a făcut debutul în seria de benzi desenate „Female Force”, lansată de editura americană Bluewater, care le propune cititorilor, pe parcursul a 32 de pagini intens colorate, o biografie neoficială a primei doamne a Franţei.

Carla Bruni-Sarkozy se alătură astfel primei doamne a Statelor Unite Michelle Obama, secretarului de stat american Hillary Clinton, prinţesei Diana şi autoarei britanice J.K. Rowling, creatoarea francizei „Harry Potter”, în această serie de benzi desenate, care se adresează cu precădere publicului tânăr.

Cu umerii goi şi purtând o rochie de seară de culoare violet, Carla Bruni-Sarkozy este ilustrată pe coperta acestui volum, pozând în faţa drapelului Franţei.

Prima doamnă a Franţei are „o istorie foarte interesantă”, consideră Darren Davis, directorul editurii Bluewater. „Are voinţă şi ambiţie. Lecturând acest volum, fetele din lumea întreagă vor putea vedea că pot face tot ce îşi propun şi pot să devină tot ceea ce îşi doresc”, a adăugat aceeaşi sursă.

De la copilăria petrecută în Italia şi până la căsătoria ei cu preşedintele francez, celebrată în 2008, acest volum de benzi desenate trece în revistă aspectele marcante din viaţa Carlei Bruni-Sarkozy. Editorii americani nu s-au ferit să detalieze viaţa amoroasă a acesteia, evocând idilele ei cu actorul Vincent Perez, muzicianul Eric Clapton, fostul premier francez Laurent Fabius şi naşterea copilului rezultat în urma relaţiei cu filosoful Raphaël Enthoven.

„Este un volum imparţial, care vorbeşte despre multe lucruri”, a mai spus Darren Davis.

Publicată la sfârşitul lunii octombrie, cartea este distribuită deja în zece ţări, inclusiv în Statele Unite şi în Marea Britanie, dar nu a fost găsită încă o editură care să o lanseze în Franţa.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult