Acasa MagazinLife Casa Prinţului Charles din România în top 10 al destinaţiilor de vacanţă

Casa Prinţului Charles din România în top 10 al destinaţiilor de vacanţă

scris de Laurentiu Banches
29 afisari

Revista americană Vanity Fair i-a acordat proprietăţii Prinţului Charles din Valea Zălanului locul al 9-lea într-un top al destinaţiilor de vis pentru vacanţă.

Proprietatea Printului Charles din Romania in top 10 al destinatiilor vacantelor de vis (foto:romania-insider.com)

În lista celor 10 recomandari de vacanţă realizată de Vanity Fair, primul loc este ocupat de o proprietate din Mexic, care este aflată pe malul oceanului Pacific şi care poate fi  închiriată pentru 30.000 de dolari pe noapte. Spre deosebire de aceasta, casa prinţului Charles din Valea Zălanului din Transilvania este potrivit realitatea.net un loc exclusivist care nu poate fi vizitat fără o invitaţie şi 4500 de dolari pe săptămână.

Americanii de la Vanity Fair prezintă proprietatea Prinţului Charles ca fiind „ideal pentru aventuri în aer liber”. În acest top în care a fost inclusă şi casa Prinţului de Whales din România, mai sunt incluse paradisuri exotice, ambarcaţiuni de lux şi vile de sute de metri pătraţi. Printre acestea se mai numără închirierea unei insule din Italia aflată în proprietatea unui lanţ hotelier, iahtul Beluga care este comparat cu un boutique hotel din Londra pe apă sau Castelul Lismore din Irlanda, care a găzduit de-a lungul timpului mai mulţi politicieni şi artişti celebri.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult