Acasa MagazinLife Casa Regală a României la nunta Principelui Georg Friedrich al Prusiei

Casa Regală a României la nunta Principelui Georg Friedrich al Prusiei

scris de D.S.S.
21 afisari

Altetele Lor Regale Principesa Mostenitoare si Principele Radu ai Romaniei vor reprezenta Familia Regala a Romaniei la ceremoniile oficiale prilejuite de casatoria Altetei Sale Imperiale si Regale Principele Georg Friedrich al Prusiei cu Alteta Sa Regala Principesa Sophie de Isenburg. 

Casa Regala a Romaniei la nunta Principelui Georg Friedrich al Prusiei

Evenimentele se vor desfasura la Berlin si Potsdam si se vor bucura de participarea Familiilor Regale europene si din Asia, dar si de participarea a numeroase personalitati publice germane si europene. 

In seara de 26 august , la Berlin, Altetele Lor Regale vor participa la gala de binefacere organizata de „Fundatia Principesa Kira a Prusiei”, institutie caritabila condusa de Principele Georg Friedrich al Prusiei. 

Sambata, 27 august, Principesa Mostenitoare si Principele Radu vor participa, la Potsdam, alaturi de reprezentanti ai Caselor Regale europene, la ceremonia casatoriei Principelui Georg Friedrich cu Principesa Sophie. Slujba religioasa va fi urmata de o receptie si de un dineu oficial ce se vor desfasura pe Domeniul Imperial Sansoucci de la Potsdam. 

Cu aceasta ocazie, Familia de Hohenzollern isi aniverseaza 950 de ani de la prima atestare documentara.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult