Acasa MagazinLife Câştigătoarea Eurovision 2012, Loreen, a lansat clipul piesei “Euphoria” (VIDEO)

Câştigătoarea Eurovision 2012, Loreen, a lansat clipul piesei “Euphoria” (VIDEO)

scris de Laurentiu Banches
5 afisari

Detaşata câştigătoare de la Eurovision 2012, Loreen, a lansat videoclipul melodiei “Euphoria”, nereuşind să impresioneze fanii, care se aşteptau la mai mult.

Vezi clipul piesei "Euphoria", castigatoare la Eurovision (foto:appfinder.lisisoft.com)

La mai mult de 1 lună după câştigarea competiţiei “Eurovision” de la Baku, Loreen a lansat clipul piesei “Euphoria”,  acesta nereuşind să se ridice la aşteptările fanilor din primele impresii ale acestora pe youtube şi site-urile de socializare. Clipul a fost realizat de un celebru regizor suedez, Marcus Marcus Söderlund, care a ales drept locaţie pentru filmări o pădure din apropierea Stockholmului.

Mesajul piesei şi clipului cântăreţei Loreen este că oamenii au puteri magice. Ea apare în videoclipul melodiei“Euphoria” în mijlocul pădurii din apropierea Stockholmului, imitând mişcări de vrăjitoare, acţiunea însă lipsind în mare parte din clip. Unii fani au fost de părere că videoclipul arată ca un film realizat cu buget redus, alţii l-au considerat plictistor, iar majoritatea doar au susţinut că se aşteptau la mai mult din partea piesei atât de îndrăgită de la această ediţie a Eurovisionului.

1 comentariu

Dorin C. 06-07-2012 - 06:31

Au totala dreptate fanii. Si eu sint de aceeasi parere. Videoclipul e sub orice critica. Total neprofesional si fara nici un element care sa surprinda. Loreen a meritat din plin sa cistige la Eurovision, arata bine, cinta foarte bine, melodia e superba, dar producatorul acestui clip e pe nicaieri. La Eurovision a aratat excelent si a iesit totul infinit mai bine decit clipul asta.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult