Acasa MagazinLife CASTIGATOR NEXT STAR, 29 MARTIE 2015. Ioana Mirti a cântat printre bidoane (video)

CASTIGATOR NEXT STAR, 29 MARTIE 2015. Ioana Mirti a cântat printre bidoane (video)

scris de L.M.
58 afisari

CASTIGATOR NEXT STAR, 29 MARTIE 2015: O noua editie NEXT STAR a avut loc duminica, 29 martie, la Antena 1. Castigatorul editiei din 29 martie 2015  al emisiunii NEXT STAR va merge in marea finala a talent-show-ului, care se va desfasura la sfarsitul acestui sezon.

CASTIGATOR NEXT STAR, 29 MARTIE 2015. Ioana Mirti a cântat printre bidoane

CASTIGATOR NEXT STAR, 29 MARTIE 2015. Ioana Mirti a cântat printre bidoane

In marea finala in cursa pentru 20.000 de euro merge Ioana Mirti. Moldoveanca merge in marea finala NEXT STAR.
Ioana Mirti este castigatorul al NEXT STAR de duminica, 29 martie. Ioana Mirti are 13 ani, este din localitatea Pildesti, judetul Neamt si s-a aflat pentru a doua oara pe scena Next Star. Ioana a interpretat piesa „Earth Song” a lui Michael Jackson si a emotionat o sala intreaga.
Ioana Mirti inceput sa planga cand a aflat ca este castigatoarea NEXT STAR. „Ma simt minunat, nu-mi vine sa cred. Am avut incredere in mine si ma bucur ca si juriul a simtit asta”, a spus Ioana Mirti.

„Ioana ne-a surprins la modul cel mai placut. Ioana a evoluat muzical, ne-a impresionat cu tot. Ne-a aratat o Ioana exceptionala si a meritat”, a spus si Maria Carneci. Ioana Mirti a primit felicitarile tuturor membrilor juriului. Ioana Mirti a cantat intr-un cadru special format din zeci de peturi. „Ioana de data trecuta era o Ioana fenomenala. Dar nu ne este dor de ea pentru ca ai cantat superb”, a spus Connect-R.

„Mi-aduc aminte. Ioana a cantat exceptional o piesa de muzica populara. Dar ce-ai facut acum ne-ai tras fermoarul la gurita. Bravo Ioana”, a spus Maria Carneci.

Editia de duminica a marcat astfel o situatie fara precedent: o concurenta a venit pentru a doua oara pe scena de la “Next Star”.
Intr-un decor atipic, pe o scena plina de ambalaje de plastic, aruncate aiurea sau din care au fost confectionati diversi monstri, Ioana va interpreta, acompaniata de un cor, “Earth Song”. “Am avut pe scena mii de sticle si bidoane de plastic. A durat foarte mult apoi sa curatam platoul. Chiar am avut nevoie de ajutorul publicului, pentru a aduna de pe scena toate aceste ambalaje. Altfel, am fi terminat tarziu, in noapte”, a declarat Dana Mladin, producatoarea emisiunii.


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult