Acasa MagazinLife Câştigătorii la loteria EuroMillions vor să vadă Barcelona

Câştigătorii la loteria EuroMillions vor să vadă Barcelona

scris de D.P.
0 afisari

Cu banii câştigaţi la loteria EuroMillions, Colin şi Chris Weir, cei doi englezi care au înregistrat recent recordul de 184 milioane de euro, vor să meargă în Spania, să vadă echipa FC Barcelona jucând. Când au aflat că au câştigat, soţilor Weir, căsătoriţi de 30 de ani, nu le-a venit să creadă,.

foto: Agerpres

‘Aveam atâta adrenalină, că n-am putut dormi’, spune Chris Weir, 55 de ani, infirmieră care nu mai lucrează de trei ani din motive medicale. Soţul ei, Colin, 64 de ani, fost cameraman, are şi el probleme de sănătate. Cei doi locuiesc într-o casă modestă, la Largs, orăşel pe coasta de est a Scoţiei. Vor acum să cumpere o casă pentru fiecare dintre cei doi copii ai lor, scrie Le Parisien citat de Agerpres.

Marţi, soţii Weir au fost propulsaţi printre cei mai bogaţi 140 de oameni din Regatul Unit, cu zece locuri în urma fotbalistului David Beckham, dar înaintea fostului baterist al grupului Beatles, Ringo Starr, potritit listei publicate de The Sunday Times.

Cum vor cheltui cei doi banii? Ei au spus că nu se vor grăbi să ia o decizie. S-au gândit însă să cumpere trei case: două pentru copiii lor, de 24 şi 22 de ani, şi una pentru ei. Urmează să-şi schimbe şi maşina. Ei au în schimb şi un vis mai puţin de natură materială: să meargă în Spania, la un meci al echipei FC Barcelona.

Soţii Weir au pulverizat precedentul record al câştigului la EuroMillions, deţinut din 8 octombrie 2010 de un alt jucător britanic, cu 129.818.431 euro. Jocul reuneşte zece loterii din nouă ţări europene. La fiecare ediţie a jocului participă în medie 20 milioane de jucători.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult