Acasa MagazinLife Câştigătorul MasterChef România se decide pe 5 şi 6 iunie

Câştigătorul MasterChef România se decide pe 5 şi 6 iunie

scris de Laurentiu Banches
7 afisari

Finala concursului MasterChef România va fi difuzată de ProTV în două părţi, marţi şi miercuri, 5 şi 6 iunie, de la ora 20:30.

Castigatorul MasterChef Romania va fi ales in urma probelor din 5 si 6 iunie (foto:mytvcooksmorethanido.com)

Primul sezon al concursului MasterChef România a ajuns la final, după 11 ediţii care le-au oferit prilejul concurenţilor să îşi etaleze talentele culinare şi care au pus în dificultate pe cei mai puţin talentaţi. În seara de marţi, 5 iunie, de la ora 20:30 la ProTV, cei 8 concurenţi rămaşi în competiţie (Alexandru Petricean, Simona Pâslaru, Gabi Godeanu, Bogdan Alexandrescu, Petru Buiuca, Andreea Moldovan, Mehrzad Moghazehi si Mimi Nicolae) vor încerca să depăşească etapa eliminatorie şi să ajungă în finală, realizând preparate cât mai deosebite din cele zeci de feluri de ingrediente pe care le vor avea la dispoziţie.

În marea finală vor intra doar 6 din cei 2000 de concurenţi înscrişi la începutul acestui concurs. Aceştia se vor înfrunta în teste care mai de care mai solicitante, demne de toate etapele spectaculoase pe care le-a oferit acest sezon. Cei ajunsi până în această etapă se vor intalni, printre altii, şi cu prezentatorul Florin Busuioc, care va avea o apariţie savuroasă în ediţia de marţi, 5 iunie, alături de Nicolai Tand, o personalitate cu o experienta impresionanta în domeniu şi George Butunoiu, un cunoscut critic culinar.

În ediţia de miercuri, 6 iunie, concurenţii rămaşi în concurs vor avea de gătit pentru vedete precum Smiley, Horia Brenciu, Andi Moisescu sau Alex Velea, care se vor lasa şi ei cuprinşi de frenezia ingredientelor fabuloase de la ”MasterChef”. Tot miercuri, concurenţii se vor reîntâlni şi cu faimoşii bucătari Henrik Sebok si Joseph Hadad, care revin pe platourile ”MasterChef”.

Cei trei membrii ai juriului consideră finala ”MasterChef” o adevarata proba de foc, care va scoate, pe parcursul a şase probe ce este mai bun din cei rămaşi sa se înfrunte. De la o proba la alta, numărul finalistilor va scădea până când vor ramane numai doi între care se va da duelul final şi dintre care se va alege primul „MasterChef” al României.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS