Acasa MagazinLife Cât costă locuința clanului Corleone din filmul „Nașul”

Cât costă locuința clanului Corleone din filmul „Nașul”

scris de Laurentiu Banches
0 afisari

Locuinţă care a aparţinut clanului Corleone în filmul „Naşul/ The Godfather”,  a fost scoasă la vânzare pentru suma de 2,89 de milioane de dolari.

Cât costă locuința clanului Corleone din filmul „Nașul” (foto:dailymail.co.uk)

Cât costă locuința clanului Corleone din filmul „Nașul” (foto:dailymail.co.uk)

Deşi în filmul lui Francis Ford Coppola „proprietarul casei” a fost Marlon Brando, care l-a interpretat pe capul mafiei, Vito Corleone, în realitate locuinţa din Staten Island, New York, a aparţinut familiei Norton. Proprietarii au vândut locuinţa în 2012 şi de atunci a fost renovată, pentru ca interiorul să arate similar cu cel prezentat în filmul „The Godfather„.

„Proprietarii actuali au reamenajat biroul de la primul etaj, pentru a-l face să arate ca cel din filmul «The Godfather»”, a declarat Joseph Profaci, manager principal la agenţia imobiliară Connie Profaci Realty Estate Agents. Locuinţa cu cinci dormitoare şi şapte băi include în prezent şi facilităţi moderne, cum ar fi o sală de gimnastică şi un bar englezesc, potrivit mediafax. Lungmetrajul „Naşul” a câştigat trei premii Oscar, pentru cel mai bun rol principal masculin – trofeu pe care Marlon Brando a refuzat să îl accepte, motivând că Hollywood-ul discriminează nativii americani -, pentru cel mai bun film şi cel mai bun scenariu (Mario Puzo, Francis Ford Coppola).

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult