Acasa MagazinLife Cât dă Boc bacşiş la frizer?

Cât dă Boc bacşiş la frizer?

scris de L.M.
2 afisari

Premierul Emil Boc a plecat, joi, de la Palatul Victoria, şi s-a oprit la un salon de coafură şi frizerie de lângă Piaţa Romană, unde a cerut să fie tuns înainte de Sărbătorile de Paşti, plătind pentru servicii 60 lei plus bacşiş.

Boc se tunde la salon de fite

Boc se tunde la salon de fite

Maşina oficială a primului-ministru a staţionat într-o parcare administrată de Primăria Capitalei, iar taxa de parcare, de 1,5 lei/ora, a fost plătită personal de şeful Guvernului, notează Mediafax.
Emil Boc şi-a petrecut apoape o oră în salonul de lângă Piaţa Romană, timp suficient pentru un tuns şi spălat.
Tarifele percepute de salon sunt de 40 lei pentru tuns şi 20 lei pentru spălat.
Întrebat de Mediafax unde îşi va petrece sărbătorile de Paşte, premierul Boc a spus că nu a luat încă o decizie.
Boc a mers apoi într-un centru comercial, pentru a cumpăra cadouri familiei, surse oficiale afirmând că acesta se va afla de Paşte la Cluj-Napoca şi că, probabil, îşi va vizita părinţii la Răchiţele, pentru ca la începutul săptămânii viitoare să revină în Capitală.
În urmă cu un an, premierul Boc afirma că există situaţii în care află probleme importante în discuţii la frizerie sau la sala de fitness, care sunt uneori valorificate în şedinţele de guvern.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult