Acasa MagazinLife Cât de des ar trebui să faci duș. Ce spun dermatologii

Cât de des ar trebui să faci duș. Ce spun dermatologii

scris de Misu Andrei
90 Afisari

Subiectul „de câte ori este bine să faci duș” a fost dezbătut, recent, în cadrul unui show din SUA.

Gazdele show-ului TV, Al Roker, Sheinelle Jones și Dylan Dreyer au oferit răspunsuri diferite, doi dintre ei au susținut că este bine să facem duș în fiecare zi, în timp ce al treilea a spus că de cinci ori pe săptămână. Însă, ce spun dermatologii?

Potrivit specialiștilor, nu este nevoie să facem duș în fiecare zi și este recomandat să ne spălăm de două până la trei ori pe săptămână. Dermatologii susțin, de asemenea, că prea mult duș ar putea duce la probleme ale pielii, cum ar fi pielea uscată și eczema.

Recent, s-a dezbătut subiectul „de câte ori este bine să faci duș”, în cadrul unui show din SUA. Bineînțeles, au fost posibile și variante de răspuns: „În fiecare zi, de două până la trei ori pe săptămână, de cinci ori pe săptămână sau o dată pe săptămână”. Gazdele show-ului TV, Al Roker, Sheinelle Jones și Dylan Dreyer au oferit răspunsuri diferite, doi dintre ei au susținut că este bine să facem duș în fiecare zi, în timp ce al treilea a spus că de cinci ori pe săptămână. Însă, ce spun dermatologii?

Ei bine, cu siguranță nu te-ai aștepta la asta, dar, potrivit specialiștilor, nu este nevoie să facem duș în fiecare zi și este recomandat să ne spălăm de două până la trei ori pe săptămână. Dermatologii susțin, de asemenea, că prea mult duș ar putea duce la probleme ale pielii, cum ar fi pielea uscată și eczema. Desigur, acest lucru nu este foarte la îndemână sau plăcut în societatea noastră modernă, mulți presupunând că nu este igienic și nici o senzație plăcută să știi că nu te-ai spălat câteva zile la rând.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult