Acasa MagazinLife Cât de mare poate să fie decolteul şahistelor

Cât de mare poate să fie decolteul şahistelor

scris de M.A.
12 afisari

Cât de mare poate să fie decolteul şahistelor? European Chess Union a adoptat noi reguli stricte în privinţa jucătoarelor de şah.

Sahiste decolteu (rapgenius.com)

foto: rapgenius.com

Asociaţia europeană cu sediul în Elveţia organizează competiţii de nivel înalt, cum ar fi Camponatul European pe naţiuni sau Campionatul European feminin, care se desfăşoară în prezent în Turcia, scrie 7sur7.be.

Potrivit regulamentului, şahistele din competiţie pot deschide doar doi nasturi la bluză, nu mai mult. ‘Nu există în schimb nicio restricţie în ceea ce priveşte lungimea rochiei sau a fustei. Unele societăţi sunt mai severe’, explică secretarul general al ECU. ‘Este plăcut să vezi jucătoare de şah cu fustă scurtă, unele fete sunt foarte frumoase. Dar trebuie să existe limite’, adaugă el, potrivit Agerpres.

Sava Stoislavljevic precizează că aceste reguli au fost adoptate din cauza observaţiilor spectatorilor şi nu a adversarilor bărbaţi distraşi de decolteurile prea adânci. Şahistele care nu vor respecta noile reguli nu vor putea asista la ceremonia de deschidere sau de închidere a turneului.

1 comentariu

Marius 14-03-2012 - 21:04

Femeile stiu sa joace sah? Nu se poate, doar Profetul spune clar ca sunt doar un pic mai inteligente decat camilele.
Oricum, regula trebuie sa stipuleze imbracaminte unitara tip burka, gri, cu dantelutza pe marginile vizorului.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult