Acasa MagazinLife Cât trebuie să dureze o partidă de sex fantastic

Cât trebuie să dureze o partidă de sex fantastic

scris de Z.V.
3 afisari

Numărul de minute ideal ca sexul să fie de neuitat şi cu orgasm inclus a fost stabilit prin intermediul unui studiu la care au participat 1500 de cupluri, scrie Journal of Sexual Medicine. Dar, durata ideală stabilită de specialişti nu include şi timpul alocat preludiului.

sex life

foto: realitatea.net

Studiul le dă dreptate acelor bărbaţi care susţin că n-ai nevoie de ore în şir ca să faci o femeie să aibă orgasm, ci doar de câteva minute, notează realitatea.net.

Numărul de minute variază între 3 şi 13 şi contrazice ideea preconcepută atât de dragă multor reviste şi de femei, şi de bărbaţi, care dezbat în fiecare număr chestiuni importante de viaţă şi de moarte sexuală, că o partidă de sex trebuie să dureze cât se poate de mult, ca să fie fantastic.

Unul dintre cercetătorii care au făcut studiul, Eric Corty, chiar spunea că acum că rezultatele lui au fost date publicităţii, speră ca oamenii să scape de ideea că sexul adevărat trebuie să dureze o veşnicie.

Studiul mai arată şi că durata medie a unei „conectări”, să spunem ca în „Avatar”, aşa, este de 7,5 minute, mai mult de atât fiind greu de dus de bărbaţii fie mai tineri, fie mai bătrâni.

1 comentariu

geek-a-contra 11-02-2011 - 18:39

ba io cred ca dureaza cu muuult mai mult. ajunge sa ma uit de cit timp sint in „contact” repetind la nesgirsit aceleasi…. miscari unii care posteaza unii forumisti la anumite teme dupe acilea. pe unii ii tine zile intregi

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult