Acasa MagazinLife Cătălin Botezatu: Sex cu o minoră de 14 ani

Cătălin Botezatu: Sex cu o minoră de 14 ani

scris de Laurentiu Banches
101 afisari

Creatorul de modă a fost reclamat la Parchet pentru că a afirmat că a întreţinut relaţii sexuale cu o minoră de 14 ani în cadrul emisiunii „Te pui cu blondele”

Catalin Botezatu (foto: papayblog.com)

Federaţia Organizaţilor Neguvernamentale pentru Copil (FONPC) l-a reclamat pe Cătălin Botezatu la  Ministerul Public şi Direcţia de Protecţie a Copilului, întrucât potrivit legislaţiei, întreţinerea de relaţii sexuale cu o minoră cu vârsta mai mică de 15 ani este o infracţiune. Totodată, potrivit Mediafax, FONPC a reclamat Antena 1 la CNA pentru că permis difuzarea materialului în ediţia din 18 aprilie a emisiunii „Te pui cu blondele”, considerând că promovează comportamente care contravin legii, în cazul de faţă sexul cu o minoră.

Confesiunea lui Cătălin Botezatu a venit ca răspuns la o întrebare pe care una din blonde i-a adresat-o la emisiunea realizată de Dan Negru. Creatorul de modă a anunţat totuşi că nu a ştiut iniţial câţi ani are fata şi a aflată vârsta ei adevărata când a mers să o ia de la şcoala cu maşina. FONPC este o organizaţie înfiinţată în 1997, care reuneşte aproximativ 100 de ONG-uri care activeaza în folosul copiilor şi al comunităţii.

2 comentarii

trompeta 19-04-2012 - 18:03

Toata europa plina de pustoaice pana in 18 ani, cluburi pline, baruri de noapte , iar noi sarim in sus pentru o declaratie.
Ba, ce lume nebuna.

Romania, FACE LEGAL TROTUARUL in Europa, dar glasul nebunilor este mai puternic decat realitatea. Voi faceti un circ cu Botezatu, iar fetele pe bune rupte-n 5.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult