Acasa MagazinLife Catarina Migliorini – primul iepuraş Playboy virgin (foto)

Catarina Migliorini – primul iepuraş Playboy virgin (foto)

scris de Laurentiu Banches
5 afisari

O tânără studentă din Brazilia care şi-a scos la licitaţie pe internet virginitatea pentru a ajuta copiii săraci a ajuns vedetă a noului pictorial playboy în America Latină.

Catarina Migliorini – primul iepuraş playboy virgin (foto:purepeople.com.br)

În urma licitaţiei, tânăra braziliancă a strâns suma de 780.000 de dolari dorită, cel care va avea plăcerea de a-i fi primul ei partener fiind un japonez care a participat la tranzacţie cu pseudonimul „Natsu”. Potrivit huffingtonpost.com, pentru un succes mai mare al vânzărilor, editorii dau asigurări că brazilianca Catarina Migliorini este în continuare virgină, actul sexual nefiind deocamdată consumat.

Gestul Catarinei, care a vrut să ajute astfel copiii sărmani, a cauzat controverse în toată lumea, mulți numind-o prostituată. Toate aceste controverse şi notorietatea braziliencei de 20 de ani i-au determinat pe cei de la Playboy să îi propună acesteia o şedinţă foto, pictorial urmând să apară în numărul din ianuarie al revistei.

Catarina Migliorini (foto:hdwallpaperindia.com)

3 comentarii

BULA 28-12-2012 - 12:29

Orice tiganca tanara arata asa. Va vorbeste un om cu experienta.

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 28-12-2012 - 13:01

ALLien a tu Bpulla vorbeste ca la BAR , cu experientza!Dar ca om, mai putzin, debi lule!

Cercul 28-12-2012 - 17:31

Sa nu fie in realitate o stirba deshalata cu care se insoara domnii din occident si nu o tiganca plina de nuri. Toalele si machiajul ascund orice. Iar tigancile se nasc deja gravide nicicum cum se pretinde asta.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult