Acasa MagazinLife Câţi ani de viaţă pierd britanicii din cauza mahmurelii

Câţi ani de viaţă pierd britanicii din cauza mahmurelii

scris de M.I.
2 afisari

La sfârşitul lui mai 2010 au fost publicate rezultatele unui sondaj conform căruia cetăţenii britanici vin mahmuri la serviciu în medie de 3 ori pe săptămână.

Cati ani de viata pierd britanicii din cauza mahmureliiMajoritatea respondenţilor au declarat atunci că după consumul de alcool muncesc mai prost şi fac mai multe greşeli. De asemenea, se preciza că, la nivel naţional, britanicii absentează de la muncă din cauza alcoolului 13 milioane de zile.

Fiecare britanic pierde din cauza mahmurelii în medie câte cinci ani din viaţă, dezvăluie un sondaj de opinie desfăşurat de producători ai băuturilor nealcoolizate, informează Lenta.ru, preluat de Agerpres.

Potrivit sondajului, între 21 şi 38 de ani britanicii suferă de pe urma consumului de alcool în jur de 60 de zile pe an, între 38 şi 46 de ani – circa 45 de zile, iar între 46 şi 60 de ani – 23 de zile. În total, ţinând cont de durata medie de viaţă din Marea Britanie, acest lucru reprezintă 1926 de zile sau 5,27 de ani.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult