Acasa MagazinLife Caz emoţionant. La 13 ani a condus 1.000 km pentru a-şi vedea sora

Caz emoţionant. La 13 ani a condus 1.000 km pentru a-şi vedea sora

scris de L.M.
111 Afisari

Un caz emoţionant. Un băiat de 13 ani, din Italia, a luat maşina părinţilor adoptivi ca să ajungă în Polonia, la sora sa. A fost prins după ce a condus circa 1.000 de km.

Caz emoţionant. Un copil de 13 ani a condus 1.000 km pentru a-şi vedea sora

Caz emoţionant. Un copil de 13 ani a condus 1.000 km pentru a-şi vedea sora

Un băiat în vârstă de 13 ani, care a luat maşina tatălui său şi a condus aproape 1.000 de kilometri în Europa, a fost reunit cu familia. Băiatul, care trăieşte în oraşul Montebelluna din nordul Italiei, a fugit de acasă după o dispută cu părinţii săi, transmite Rador, care citează BBC. După ce a condus din Italia în Austria, băiatul a ajuns apoi în Germania, unde a fost oprit de poliţie, după ce familia sa a alertat Interpol-ul.

Adolescentul, care a fost adoptat în urmă cu doi ani şi este pasionat de curse de cart, intenţiona, probabil, să ajungă în ţara sa natală, Polonia, unde trăieşte sora sa şi cu care este în contact prin Internet. Poliţia a afirmat că este „incredibil” cum băiatul a reuşit să traverseze cu maşina, un Mercedes, două graniţe internaţionale şi să alimenteze cu benzină de două ori în călătoria sa fară ca cineva să dea alarma.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS