Acasa MagazinLife Ce a cântat Bon Jovi la concertul din Bucureşti

Ce a cântat Bon Jovi la concertul din Bucureşti

scris de L.M.
5 afisari

„De 30 de ani aştept să fiu cu voi. Vă mulţumesc că m-aţi aşteptat”, le-a spus Bon Jovi celor 55.000 de spectatori adunaţi în Piaţa Constituţiei.

 
 

Ce a cântat Bon Jovi la concertul din Bucureşti

Concertul pe care trupa Bon Jovi l-a susţinut, duminică seară, în Piaţa Constituţiei din Capitală, a început la ora 20.00, piesa care a dat startul show-ului fiind „Raise Your Hands„.„Bună seara, Bucureşti, România! Fraţi şi surori, ne-am adunat aici să fim unul. Arătaţi-mi tot ce puteţi, toţi cei 50.000”, a spus  Bon Jovi. În deschiderea concertului celebrei formaţii, au cântat două trupe româneşti, QuantiQ şi Stillborn, alese în urma unui concurs de organizatori.

Dacă ghinionul i-a urmărit în ultima perioadă pe membrii trupei Bon Jovi – Jon abia a suferit o intervenţie chirurgicală la genunchi, iar Richie Sambora a fost la dezintoxicare – toate emoţiile fanilor din România s-au risipit duminică seara, odată cu primul acord al lui „Raise your hand” care a răsunat în Piaţa Constituţiei din Bucureşti. Vreme de trei ore Jon Bon Jovi, Richie Sambora, David Bryan şi Tico Torres nu au ratat niciun hit al trupei care a adunat în spate aproape 30 de ani de carieră şi sute de concerte, până acum însă niciunul în România. „A fost un show incredibil şi cu siguranţă a meritat aşteptarea„, a comentat de altfel Jon pe pagina sa de Facebook, la puţin timp după încheierea concertului.

Rockerii de la Bon Jovi au încheiat în forţă  concertul, care a durat trei ore, cu „Twist and shout„.”Facem o înţelgere. Revenim la Bucureşti cât de curând„, a spus Jon impresionat de afecțiunea publicului. „Mâine nu facem nimic„, a glumit el, lăsând impresia că nu vor să plece de pe scenă. 

Concertul de la Bucureşti al al trupei Bon Jovi face parte din turneul “The Circle”, demarat în februarie 2010. Acest turneu a fost declarat cel mai profitabil proiect muzical al anului 2010.

Scena, cu un design creat special pentru turneul “The Circle” a avut 54 de metri lăţime şi 25 de metri adâncime. Pe scenă a existat un ecran cu o lăţime de aproximativ 40 de metri înscris în arcul scenei. Puterea instalaţiei de sunet a depăşit 15.000 waţi iar pentru alimentarea ei la fiecare concert se utilizează generatoare care consumă peste 1800 litri de motorină.

Ce a cântat  Bon Jovi a cântat la concertul din Bucureşti, din Piaţa Constituţiei:

RAISE YOUR HANDS
YOU GIVE LOVE BAD NAME
BORN TO BE MY BABY
WE WEREN’T BORN TO FOLLOW
LOST HIGHWAY
RUNAWAY
IT’S MY LIFE
IN THESE ARMS
WE GOT IT GOING ON LOST
CAPTAIN CRASH
BAD MEDICINE
WHEN WE WERE BEAUTIFUL
BED OF ROSES
I’LL BE THERE FOR YOU
WHO SAYS YOU CAN’T GO HOME
SLEEP WHEN I’M DEAD
SATURDAY NIGHT
HAVE A NICE DAY
KEEP THE FAITH

Bis:

DRY COUNTY
WANTED
BLOOD ON BLOOD
LIVIN ON A PRAYER
ALWAYS
THESE DAYS
TWIST AND SHOUT

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult