Acasa MagazinLife Ce a spus Brad Pitt după divorţul intentat de Angelina Jolie

Ce a spus Brad Pitt după divorţul intentat de Angelina Jolie

scris de L.M.
8 afisari

Angelina Jolie a depus, luni, actele oficiale prin care a cerut divorţul de soţul ei, actorul Brad Pitt. La puţin timp după confimarea acestei informaţii de un avocat al actriţei americane, Brad Pitt a acordat o scurtă declaraţie de presă pentru revista People, în care a spus că este ”foarte trist” şi că ”în aceste momente, contează doar binele copiilor” cuplului.

Angelina Jolie şi Brad Pitt

Angelina Jolie şi Brad Pitt

Angelina Jolie, în vârstă de 41 de ani, şi Brad Pitt, în vârstă de 52 de ani, s-au despărţit oficial în urmă cu doar cinci zile, pe 15 septembrie, potrivit documentelor depuse în instanţă de actriţa americană, ale căror copii au fost obţinute de revista People.

Vedeta americană a depus actele la un tribunal din Los Angeles, luni, după doi ani de căsnicie cu Brad Pitt şi o relaţie de 12 ani cu starul hollywoodian.

Angelina Jolie a invocat motivul clasic al ”diferenţelor ireconciliabile”. Ea a cerut instanţei să îi acorde custodia fizică asupra celor şase copii ai cuplului – Maddox, Pax, Zahara, Shiloh, Vivienne şi Knox -, cu o clauză ce îi asigură actorului Brad Pitt doar dreptul de a putea să îşi viziteze copiii.

Actriţa nu a solicitat pensie alimentară pentru ea, nici pensie de întreţinere a copiilor.

Angelina Jolie Pitt a depus actele prin care solicită desfacerea căsătoriei. Decizia a fost luată pentru binele familiei. Ea nu va comenta această decizie şi cere presei să asigure familiei sale intimitatea de care nevoie în această perioadă”, a dezvăluit avocatul actriţei, Robert Offer, într-o declaraţie pentru presă.

La câteva ore după confirmarea informaţiilor referitoare la divorţul cuplului, Brad Pitt a acordat o scurtă declaraţie de presă pentru revista People. ”Sunt foarte trist, dar ceea ce contează cel mai mult este binele copiilor noştri. Rog presa să le acorde intimitatea pe care ei o merită în această perioadă dificilă”.

O sursă din anturajul actorilor a declarat: ”Atât Brad, cât şi Angelina ţin foarte mult la copiii lor şi în această perioadă există multă tristeţe în ambele tabere”.

Cei doi actori au fost văzuţi pentru ultima dată în public la jumătatea lunii iulie, cu puţin timp înainte de cea de-a doua aniversare a căsătoriei, însă o sursă a dezvăluit pentru revista People că Brad Pitt a trebuit ”să plece în Franţa de mai multe ori în acest an, din cauza certurilor numeroase dintre ei”.

”Divorţul reprezintă un şoc total”, a declarat o altă sursă din anturajul vedetelor. ”Ei au petrecut în mod sigur mai mult timp despărţiţi în acest an, dar este totuşi un şoc. Tocmai au celebrat împreună a doua aniversare a nunţii lor”.

Cei doi actori se certau uneori din cauza tehnicilor parentale pe care ar fi trebuit să le adopte în creşterea şi educarea copiilor lor, afirmă aceeaşi sursă.

”Întotdeauna apăreau neînţelegeri între ei atunci când venea vorba despre felul în care ar trebui să îşi disciplineze copiii. Au şase copii şi, în toată acea aglomeraţie din casa lor, lucrurile deveneau de multe ori haotice”, a precizat sursa.

Brad Pitt ”a fost întotdeauna mai strict”, precizează aceeaşi sursă, potrivit căreia actorul hollywoodian ”voia ca fiii şi fiicele lui să beneficieze de o anumită structură în educaţie” şi ”era mai înclinat spre adoptarea unor reguli”. Deşi sursa recunoaşte că Brad Pitt nu a folosit niciodată forţa fizică pentru a-şi disciplina copiii, starul era cunoscut în cercul lui de prieteni pentru faptul ”că devenea frustrat uneori şi striga la copiii lui”.

Acest stil de educaţie parentală nu a fost însă pe placul Angelinei Jolie.

”Angelina a avut întotdeauna o atitudine mai relaxată când venea vorba de copii. Cu siguranţă, ea nu ţipa niciodată”, a spus aceeaşi sursă.

După anunţul despărţirii cuplului, în presa internaţională au apărut o serie de speculaţii despre o presupusă aventură pe care Brad Pitt ar fi avut-o cu actriţa franceză Marion Cotillard.

Brad Pitt şi Marion Cotillard joacă împreună într-un film ce va fi lansat în curând pe marile ecrane – o dramă despre Al Doilea Război Mondial, intitulată ”Allied”.

New York Post afirmă că Angelina Jolie a angajat un detectiv privat pentru a-i spiona pe cei doi protagonişti ai filmului. ”A simţit că el începuse să îşi facă de cap cu Marion pe platoul de filmare şi, după cum s-a dovedit la final, chiar aşa era. Iar asta a fost picătura care a umplut paharul”, afirmă acelaşi cotidian american.

Totuşi, o altă sursă din anturajul cuplului Jolie-Pitt spune că despărţirea celor doi actori nu are nicio legătură cu Marion Cotillard şi a negat categoric afirmaţiile publicate în New York Post.

Cei doi actori americani, alintaţi de presa internaţională cu apelativul ”Brangelina”, au alcătuit unul dintre cele mai mediatizare cupluri de la Hollywood, datorită frumuseţii lor fizice, filmelor de succes în care au jucat şi activismului lor social.

Relaţia lor a fost relatată pe larg în tabloidele din lumea întreagă, în articole care se concentrau adeseori pe rolul pe care Angelina Jolie l-ar fi jucat în destrămarea căsniciei dintre Brad Pitt şi Jennifer Aniston.

Angelina Jolie s-a dedicat în ultimul deceniu unui număr impresionant de cauze umanitare şi a primit titlul de Trimis Special al Înaltului Comisariat ONU pentru Refugiaţi.

Actriţa americană a efectuat zeci de vizite umanitare, în ţări precum Afganistan, Sudan, Tanzania, Irak şi Iordania, pentru a atrage atenţia comunităţii internaţionale asupra cauzei refugiaţilor şi persoanelor defavorizate.

Cei doi actori au înfiinţat împreună şi o fundaţie de caritate pentru a contribui la reconstruirea caselor distruse de uraganul Katrina în New Orleans. Împreună, ei au înfiinţat Jolie-Pitt Foundation, în 2006, care acordă finanţări consistente, în fiecare an, mai multor organizaţii de caritate.

Pentru a le încuraja pe femeile diagnosticate cu cancer, Angelina Jolie a anunţat în mod public, prin intermediul unor editoriale, publicate în 2013 şi 2015, că a suportat o dublă mastectomie, respectiv o operaţie de extirpare a ovarelor şi a trompelor uterine, ca măsură preventivă împotriva cancerului. Actriţa americană a luat aceste decizii drastice din cauza incidenţei extrem de mari pe care această boală o are în familia ei. Mama, bunica maternă şi o mătuşă a actriţei americane au murit din cauza cancerului.

Comentatorii media s-au declarat surprinşi şi întristaţi de anunţul referitor la divorţul cuplului Jolie-Pitt. ”Ziua de azi va rămâne în memoria oamenilor ca ziua în care dragostea a murit”, a scris revista Vogue într-un articol online dedicat despărţirii cuplului Jolie-Pitt.

Hashtagul #brangelina a fost utilizat din abundenţă, marţi, pe reţelele de socializare – de peste 720 de ori pe minut, pe Twitter, depăşind de trei ori mesajele referitoare la Adunarea Generală a ONU, potrivit companiei Zoomph, specializată în analize ale pieţei media.

Brad Pitt şi Angelina Jolie s-au căsătorit în august 2014, însă relaţia lor a devenit subiectul unui număr uriaş de speculaţii încă din 2004, în timpul filmărilor de la ”Mr. & Mrs. Smith”. În acea vreme, Brad Pitt era căsătorit cu actriţa Jennifer Aniston.

În ianuarie 2005, Brad Pitt şi Jennifer Aniston au anunţat că s-au despărţit, iar Aniston a depus actele de divorţ câteva luni mai târziu.

În aprilie 2004, presa americană a publicat fotografii cu Brad Pitt, Angelina Jolie şi fiul ei adoptiv Maddox, realizate în timpul unei vacanţe în Kenya.

Angelina Jolie a adoptat-o apoi pe fiica ei Zahara din Ethiopia şi, la începutul anului 2006, a anunţat că ea şi Brad Pitt aşteaptă venirea pe lume a primului lor copil biologic. La scurt timp după acel anunţ, Brad Pitt i-a adoptat pe Maddox şi Zahara.

Fiica lor Shiloh s-a născut în mai 2006, iar cei doi actori l-au adoptat apoi pe Pax, un băieţel din Vietnam, în martie 2007.

Angelina Jolie a născut alţi doi copii biologici – gemenii Vivienne şi Knox -, în iulie 2008.

Cuplul şi-a anunţat logodna în 2012.

În august 2014, cei doi actori s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii discrete, organizată la capela Castelului Miraval din satul Correns din sudul Franţei. La ceremonie au participat cei şase copii ai cuplului, rudele şi câţiva prieteni apropiaţi.

Acesta va fi cel de-al treilea divorţ pentru actriţa Angelina Jolie şi al doilea pentru Brad Pitt. Angelina Jolie a mai fost căsătorită cu actorii Jonny Lee Miller, în perioada 1996-1999, şi Billy Bob Thornton, în perioada 2000-2003, iar Brad Pitt a fost căsătorit cu Jennifer Aniston în perioada 2000-2005.

Angelina Jolie a câştigat premiul Oscar pentru cea mai bună actriţă în rol secundar, în anul 2000, pentru evoluţia ei din filmul ”Girl, Interrupted” şi a fost nominalizată la Oscarul pentru cea mai bună actriţă în rol principal, în 2009, pentru prestaţia ei actoricească din filmul ”Changelling”. De asemenea, vedeta americană a primit un Oscar onorific în 2014, pentru implicarea sa în acţiuni umanitare.

Brad Pitt a câştigat premiul Oscar în 2014 în calitate de producător al filmului ”12 Years a Slave” şi a fost nominalizat de alte cinci ori la Oscar – de trei ori în calitate de actor, pentru rolurile din filmele ”Twelve Monkeys”, ”The Curious Case of Benjamin Button” şi ”Moneyball”, şi de două ori în calitate de producător, pentru filmele ”Moneyball” şi ”The Big Short”.

După ”Mr. & Mrs. Smith”, Angelina Jolie şi Brad Pitt au mai jucat împreună într-un singur film – ”By the Sea”, lansat la sfârşitul anului 2015. Regizat de Angelina Jolie, filmul prezintă relaţia dificilă a unui cuplu care încearcă să îşi salveze căsnicia şi pleacă într-o vacanţă în Franţa.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult