Acasa MagazinLife Ce a spus şi cum se simte Smiley de la Vocea României după accidentul rutier

Ce a spus şi cum se simte Smiley de la Vocea României după accidentul rutier

scris de Laurentiu Banches
571 Afisari

La câteva ore după ce a fost implicat într-un accident rutier, Smiley a postat pe Facebook un mesaj în care a povestit cele întâmplat şi a dat detalii despre starea sa de sănătate.

Mesajul lui Smiley de la Vocea României după accidentul rutier (foto:vedetestiri.ro)

După accident, Smiley a fost foarte fericit că nu s-a întâmplat nimic mai grav, explicând că „Am vrut să schimb banda de mers, cel care era pe banda pe care vroiam să intru se întoarcea în scuar, se oprise definitiv, am încercat să îl evit, am tras dreapta, l-am luat un pic cu colţul maşinii şi m-a proiectat în pom.” „Cam aşa a arătat ziua mea… Îi mulţumesc lui Dumnezeu şi vouă pentru că mă iubiţi şi pentru că sunteţi mereu aproape de mine şi mă susţineţi”, a scris Smiley pe Facebook într-un mesaj care a strâns rapid mii de like-uri.

Smiley a fost implicat, miercuri, 5 decembrie, într-un accident rutier, la ieşirea din Bucureşti spre Pantelimon. Maşina artistului a fost proiectată în pom, după ce s-a ciocnit cu un alt autoturism, şi a fost grav avariată.

Politiţtii spun că vedeta de la Vocea Romaniei nu-şi va pierde permisul de conducere, însă va fi sancţionat cu 4 puncte amendă şi 3 puncte de penalizare. Purtătorul de cuvânt al IPJ Ilfov, Burada Claudia, a declarat pentru rtv.net,  că cel mai probabil, accidentul s-aprodus din cauză că Smiley nu a păstrat distanţa corespunzătoare faţă de maşina din faţă.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS