Acasa MagazinLife Ce are în geantă Hillary Clinton?

Ce are în geantă Hillary Clinton?

scris de B.C.R
4 afisari

Fulgi de chili, un spray cu apă minerală, o trusă de prim ajutor, săculeţi de plastic, produse de machiaj şi câteva fotografii proprii în caz că cineva îi cere un autograf – acestea sunt obiectele care şi-au făcut loc în geanta secretarului de stat al SUA, Hillary Clinton, potrivit adjunctului şefului ei de personal, Huma Abedin.

Hillary ClintonTotuşi – scrie tabloidul britanic Daily Mail, citat de Agerpres – aceste obiecte sunt doar o mică parte din produsele esenţiale pe care doamna Clinton le cară cu ea, indiferent în ce parte a lumii călătoreşte.

Pentru doamna Clinton, care a călătorit în 80 de ţări în cele 15 luni de când se află la conducerea Departamentului de Stat al SUA, spray-ul cu apă minerală şi săculeţii de plastic, pe care îi adoră pentru că-şi poate organiza mai bine conţinutul genţii, sunt articole indispensabile, potrivit doamnei Abedin.

În plus, din trusa de prim ajutor nu lipsesc niciodată medicamente de bază precum paracetamolul sau ibuprofenul pentru dureri de cap, dar şi plasturi în caz de tăieturi sau zgârieturi. Dar “articolul cel mai important”, potrivit doamnei Abedin, sunt… fulgii de chili. Aplecarea doamnei Clinton pentru mâncarea picantă este atât de notorie încât însoţitorii de zbor îi aduc felii de ardei iute la orice fel de mâncare pe care îl consumă secretarul de stat.

Pe lista obiectelor care se regăsesc constant în genţile doamnei Clinton se mai numără un iPad – pe care-l foloseşte exclusiv pentru a se documenta şi pentru a urmări ştirile -, căşti, un marker permanent, o pernă şi un adaptor de priză, pentru a-şi putea încărca telefonul BlackBerry oriunde în lume.

3 comentarii

Spiridon 28-03-2011 - 19:58

Sunt pareri ca NATO a si inceput bombardarea Scornicestiului ca sa-i scrice imaginea lui Ceausescu, si sa dea un impuls cumva, caci nu prea este opozitie politica, ci numai corturi de golani

Ciu Huhu 29-03-2011 - 00:03

Are in geanta o su…a de plastic cu steaua lui Da…id incrustata pe ea sa aiba orgasme puternice?

Ciu Huhu 29-03-2011 - 00:04

Hi hi hi hi hi hi

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult