Acasa MagazinLife Ce au spus copiii lui Michael Jackson la „Oprah”

Ce au spus copiii lui Michael Jackson la „Oprah”

scris de Ziua Veche
11 afisari

Cei trei copii ai cântăreţului Michael Jackson au acordat primul lor interviu televizat, difuzat luni, în emisiunea realizată de Oprah Winfrey, în timpul căruia au depănat amintiri despre celebrul lor tată, pe care ei, însă, îl considerau cât se poate de „normal”.


„Simt uneori că nimeni nu a înţeles ce tată bun a fost el. Cred că era şi cel mai bun bucătar din lume „, a declarat fiica starului, Paris Jackson, în vârstă de 12 ani. „Era un tată normal, cu excepţia faptului că, pentru noi, el a fost cel mai bun tată care a existat vreodată”, a adăugat Paris Jackson, potrivit Mediafax.

Fratele ei mai mare, Prince Michael, în vârstă de 13 ani, şi Prince Michael II, în vârstă de opt ani, cunoscut sub numele de Blanket, au fost filmaţi împreună cu bunica lor, Katherine Jackson, care este şi tutorele oficial al copiilor. La acest interviu, filmat la reşedinţa din Los Angeles a familiei Jackson, a participat şi Joe Jackson, tatăl regretatului cântăreţ. Interviul a fost difuzat luni, în emisiunea „The Oprah Winfrey Show”.

Paris şi Prince au declarat că s-au adaptat bine la şcoala ale cărei cursuri le frecventează începând din septembrie. Katherine Jackson, care a declarat că doreşte să le ofere celor trei copii o viaţă cât mai normală, a adăugat că şi cel mai mic dintre copiii starului, Blanket, va merge la şcoală începând din toamna anului viitor. Michael Jackson nu şi-a prezentat niciodată copiii în public, obligându-i de fiecare dată să îşi ascundă chipurile în spatele unor voaluri sau măşti.

„A încercat să ne crească fără ca noi să ştim cine era el, însă acest lucru nu prea i-a reuşit”, a declarat Paris Jackson, adăugând că îşi doreşte să devină actriţă: „Mi-ar plăcea să devin actriţă când voi fi mare. Uneori făceam numere de improvizaţie. Făceam acest lucru cu tatăl meu”.

La rândul său, Prince a declarat că adoră jocurile video şi sportul şi că îşi doreşte să devină regizor şi producător de film atunci când va fi mare.

Katherine Jackson a declarat că toţi cei trei copii vorbesc foarte mult despre tatăl lor. „Paris este foarte emotivă. Vorbeşte tot timpul despre el şi este o persoană puternică. Michael apare în toate fotografiile care sunt lipite pe pereţii dormitorului ei”.

Katherine Jackson a spus că ziua în care Michael a murit, în urma unui stop cardiac cauzat de o supradoză de medicamente, a fost „cea mai rea” din viaţa ei. „Ştiţi ce mi-a sfâşiat inima cel mai mult în acea zi? Atunci când medicii de la spital ne-au spus: «Gata, acum puteţi să plecaţi», iar Paris m-a întrebat: «Bunico, unde mergem?»”, a declarat Katherine Jackson.

Aceasta a spus, totodată, că celebrul ei fiu era dependent de chirurgia plastică şi că l-a rugat, la un moment dat, pe chirurgul fiului ei „să se prefacă” că i-a operat nasul acestuia, dacă el îi va cere o altă intervenţie chirurgicală.

În acelaşi interviu, Katherine Jackson a mărturisit că fiul ei credea, în adolescenţă, că era urât şi ulterior „s-a hotărât să îşi facă operaţie estetică la nas”. Katherine Jackson a discutat cu chirurgul plastician care l-a operat pe star, deoarece nasul acestuia continua să devină tot mai mic, după fiecare operaţie, până când, „la un moment dat, a ajuns să semene cu o scobitoare”.

Michael Jackson a încetat din viaţă pe 25 iunie, la Los Angeles, la vârsta de 50 de ani, în urma unei supradoze de medicamente.

0 comentariu

cercetas 21-09-2010 - 21:55

inainte de unificare

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult