Acasa MagazinLife Ce facem in week-end

Ce facem in week-end

scris de Ziua Veche
1 afisari

In acest sfarsit de saptamana, filmul Eroi de sacrificiu are premiera pe marile ecrane. Cantaretul armeano-american Serj Tankian, solistul trupei System Of A Down, concerteaza sambata seara la Sibiu, iar trupa britanica Iron Maiden sustine un concert, duminica seara, la Cluj.

Concert, festival

Tineri solisti si trupe pop-rock din toata tara, cu varste cuprinse intre 12 si 25 de ani, au ocazia de a castiga experienta si de a-si demonstra talentul, in zilele de 14 si 15 august, pe scena de la Arenele Romane din Capitala, in cadrul unui festival organizat de Elite ART Club UNESCO, reprezentantul exclusiv in Romania a Jeunesses Musicales International – cea mai ampla organizatie neguvernamentala pentru tineri muzicieni din intreaga lume.
Cea de-a cincea editie a festivalului ARTmania se desfasoara in perioada 13-15 august, in Piata Mare, din Sibiu – in deschidere, trupa norvegiana Sirenia.

Sambata, 14 august

Formatia germana Haggard: concertul face parte din turneul „Tales Of Ithiria” si are loc in cadrul Festivalului „Tabara Cavalerilor”-Bistrita, zona de agrement Heidenfeld, ora 20.00
Concert de muzica rock sustinut de cantaretul armeano-american Serj Tankian, solistul trupei System Of A Down. Artistul este acompaniat de o orchestra formata din patru viori, patru violoncele si doua cornuri franceze- Sibiu, Piata Mare
A opta editie a Festivalului SunwavesMamaia, plaja Kristal, ora 22.30

Duminica, 15 august

Trupa britanica Iron Maiden: spectacolul face parte din turneul mondial „The Final Frontier” –Cluj Napoca, zona Polus Center.

0 comentariu

caramache 17-09-2010 - 23:12

Este oare o simpla coincidenta faptul ca in fruntea organizatiei medicilor din Romania si a celei din Bucuresti se afla doi medici legisti, iar seful sindicatului national al aceleiasi profesii este un chirurg scriitor de sci-fi care mai are si timp sa bata muntii ?
Departe de mine sa contest starea deplorabila in care a ajuns sistemul sanatatii publice din Romania , dar sa citesti ca doi medici legisti si un chirurg scriitor de sci-fi ” cer explicit resuscitarea sanatatii, aflata la ultima ei suflare. ” este pur si simplu comic.

Ema 23-09-2010 - 17:29

Esti medic? Esti medic in formare?

Daca raspunsul e nu, atunci iti recomand sa taci. Poate citesti pe site-uri tot felul de stiri despre domnii doctori, articole sau nuvele istorice. Fapt ce iti justifica atitudinea, dar nu te indreptateste sa nu recunosti veridicitatea afirmatiilor de mai sus.

Daca raspunsul este da, atunci inseamna ca provii dintr-o familie instarita care ti-a permis sa supravietuiesti pana acum..dar nu strict din salariul de medic.

Doctorul 25-09-2010 - 12:52

Ai perfecta dreptate.Caramache-i veche cunostinta [virtuala] de pe internet.Vad ca anii care-au trecut,nu l-au schimbat.

cacaramache 25-09-2010 - 13:09

..ai inceput sa crezi ca si tu esti doctor.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult