Acasa MagazinLife Ce le-a pregătit Ştefan Bănică Jr. fanelor de Ziua Femeii

Ce le-a pregătit Ştefan Bănică Jr. fanelor de Ziua Femeii

scris de Laurentiu Banches
9 afisari

Cu ocazia Zilei Femeii Ştefan Bănică Jr. va susţine două concerte unplugged, pe 7 şi 8 martie, la Circul Globus din Bucureşti.

Ştefan Bănică Jr. fanelor de Ziua Femeii doua concerte unplugged

Spectacolele se numesc „Ce e dragostea?”, titlu dat de una dintre cele mai recente piese lansate de artist în colaborare cu Marius Moga. „‘Ce e dragostea?‘ va fi un concert de suflet, dedicat, în mod special, doamnelor şi domnişoarelor, pentru toate vârstele.

Ştefan Bănică Jr. spune într-un comunicat de presă transmis joi, 17 ianuarie de Agerpres, că „De-a lungul anilor am compus foarte multe cântece de dragoste pentru albumele mele, iar concertele de pe 7 şi 8 martie, de la Circ & Variete Globus, vor fi o ocazie potrivită de a le cânta în varianta unplugged, într-o manieră caldă, care lasă doar muzica să vorbească. Anul acesta se vor regăsi în concert, în varianta acustică, şi cântece de dragoste de pe cel mai nou album al meu, ‘Altceva’. Aştept cu drag să ne revedem!”. Concertele unplugged marca Ştefan Bănică aduc o atmosfera cu totul diferita fata de traditionalele sale concerte de Craciun. Spectacolele unplugged se desfăşoară într-un spaţiu neconvenţional, într-un cadru intim, cu accent pe emoţie, căldură, printr-un contact direct al artistului cu publicul. În concert se vor regasi cele mai frumoase melodii de dragoste lansate de Ştefan Bănică, cantece mai noi sau mai vechi, aparute pe discurile sale de-a lungul anilor.

Preţul biletelor variază între 100 şi 150 de ron. Biletele se găsesc la casa de bilete a Circului Globus, la Sala Palatului şi pe site-urile bilete.ro, eventim.ro,myticket.ro, blt.ro, biletoo.ro.

1 comentariu

Petrus 18-01-2013 - 10:18

Eu zic ca are mari sanse intr-un proces contra lui Elvis Presley sa castige mai mult decat din…muzica lui,

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult