Acasa MagazinLife Ce le sperie pe vedete – Madonna nu vrea să fie clonată

Ce le sperie pe vedete – Madonna nu vrea să fie clonată

scris de Laurentiu Banches
0 afisari

Madonna şi-a angajat o “echipă de sterilizare” care să cureţe, după fiecare concert susţinut, cabina în care se schimbă pentru ca fanii să nu fure mostre ADN.

Madonna se teme sa nu fie clonata

Organizatorul unui concert al Madonnei din Portugalia a declarat pentru tabloidul britanic “The Mirror” că vedeta americană şi-a angajat mai mulţi oameni pentru a steriliza cabina de probe după terminarea concertelor. Această “echipă de sterilizare” face curat în cabină astfel încât nici o mostră din ADN-ul ei – din păr, piele sau salivă – să nu rămână în cabina pe care o foloseşte la fiecare concert din cadrul turneului său mondial „MDNA Tour„.

Mai mult, potrivit informaţiilor tansmise de organizator se pare că doar persoanele foarte apropiate ei sunt lăsate să stea în culise. Madonna se teme ca eventualele camere video ascunse să nu îi surprindă vreo mişcare greşită. Turneul mondial al artistei din 2012, “MDNA Tour”, cel de-al nouălea din cariera cântăreţei, are programate 80 de concerte în peste 30 de ţări, acesta începând pe 31 mai 2012 şi urmând să se termine pe 22 decembrie, la finele acestui an.

3 comentarii

Morkova Vesela 24-06-2012 - 14:28

Sobru era inebunit dupa Madonna.
Si are dreptate, deoarece Time o defineste ca una dintre cele mai importante 25 de femei care au influentat secolul XX, si ramane in topul Guinness pentru numarul de albume vandute. E un geniu, dovada ca la 53 de ani inca mai face turnee, intr-o lume in care mai ales sensualitatea si frumusetea interpretului snt baza succesului.
Like a virgin!

digital 24-06-2012 - 14:56

sterilizează-ți și ”creierașul”!!!
încă o confirmare,dacă mai era nevoie că mega vedetele au rulmenți lipsă!
ai dat în retardeală,baaabooo!

ela 27-06-2012 - 14:42

Imi place de ea ca celebritatea nu a aruncat-o in depresie ca pe toate cintaretele-staruri care s-au apucat de droguri, de bautura, au luat-o razna de tot si au sfarsit-o rau. E o femeie puternica si buna profesionista.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult