Acasa MagazinLife Ce mai fac finaliştii de la “Românii au talent”

Ce mai fac finaliştii de la “Românii au talent”

scris de Șt. C
3 afisari

Rapperul Adrian Ţuţu (19 ani) şi-a asigurat viitorul din punct de vedere financiar, după ce a câştigat marele premiu, în valoare de 120.000 de euro, aşa că a trecut la acte de caritate. Cel mai talentat român a fost vedetă unui concert umanitar organizat recent de asociaţia MAME, care a avut ca scop strângerea de fonduri pentru reamenajarea secţiei de pediatrie a Spitalului Fundeni din Capitală. Alături de el, pe scenă au mai urcat Elena Gheorghe, Lora şi Classic Beat Orchestră. Ţuţu se mai poate lăuda cu noul imn al emisiunii „Dansez pentru tine”, compus de el, care a fost difuzat în ultimul sezon al show-ului de la PRO TV.

 
Prima editie a emisiunii Romanii au talent a fost castigata de Adrian TutuValentin Dinu (22 de ani) este concurentul căruia concursul de la PRO TV i-a schimbat cel mai mult viaţa. Cu toate că nu s-a îmbogăţit, Valentin şi-a depăşit condiţia, aceea de lucrător la o spălătorie auto din Ploieşti, şi calcă hotărât în lumea showbizului. Cea mai mare realizare a lui Dinu a fost să cânte pe aceeaşi scenă cu trupa Holograf. Membrii formaţiei l-au auzit pe Valentin interpretând o piesă de-a lor la TV şi s-au hotărât să-l invite la lansarea albumului lor. În rest, Valentin a mai susţinut câteva spectacole, dar de mică amploare, scrie libertatea.ro
(16 ani), băiatul cu vocea de aur care a ieşit pe locul doi la concurs, a fost invitat recent la două evenimente, în Capitală şi la Iaşi. „Am cântat şi la Târgu Mureş, în deschiderea concertului Sandrei. M-a felicitat pentru vocea mea şi mi-a urat succes. Acum aştept să văd cum se vor concretiza bursa şi sprijinul promise de Alteţele lor Prinţul Paul şi Prinţesa Lia”, a declarat Narcis.
şi-au reluat viaţa obişnuită la ţară, după finala concursului. Ea se ocupă de gospodăria din satul clujean Gheorgheni, iar el e maestru de ceremonii la nunţi. Acum, cei doi caută sponsori pentru înregistrarea celebrelor lor piruete în Cartea Recordurilor. „Ne trebuie bani pentru înscriere, pentru transportul reprezentantului şi organizarea unui spectacol, în jur de 5.000 de euro”, s-a documentat Viorica. Dorinţa lor este să se învârtă de peste 1.000 de ori, pentru că recordul să nu poată fi doborât multă vreme.

Narcis-Iustin-Ianau-Romanii-au-talent-Finala

Narcis-Iustin-Ianau-Romanii-au-talent-Finala

Narcis Iustin Ianău

Sotii-Luca-Romanii-au-talent-Finala

Sotii Luca-Romanii au talent

Viorica şi Emil Luca

Cosmin-Agache-Romanii-au-talent-Finala

Cosmin Agache-Romanii au talent

Beatbox-erul Cosmin Agache (15 ani) face faţă cu greu invitaţiilor la evenimente. De exemplu, botoşăneanul a cântat de Ziua Copilului la Bucureşti, câştigând 250 de euro. Tot la începutul lunii a concertat alături de CRBL.. „Nu s-a schimbat deloc, dar îi place statutul de vedetă şi e fericit”, a spus Maria Agache, mama lui. Cosmin e acum în febra admiterii la liceu.
După Romanii au talent nu a crescut numărul celor interesaţi de ceea ce facem şi nici nu am primit invitaţii la spectacole. Sincer, mai bine nu ne duceam, deoarece am avut mai mult de pierdut în ceea ce priveşte activitatea competiţională. Nu am primit nici un fel de apreciere, nici de la Federaţia noastră, nici de la Ministerul Sporturilor. Nu ne bagă nimeni în seama”, a precizat Vasile Volonschi, liderul trupei Akikai din Tecuci.

Medea-Romanii-au-talent-Finala

Medea-Romanii au talent

După concurs, Medeea, dansatoarea-gimnastă la bară, s-a reîntors în Italia, la şcoală pe care a înfiinţat-o la Milano. Însă visul ei e să revină acasă. „Viaţa mea nu s-a schimbat foarte mult după show, deşi mi-am pus mari speranţe că pot face din dansul la bară un sport olimpic. Pentru acest vis am nevoie de susţinere financiară şi, din păcate, nu am aşa ceva. îmi doresc foarte mult să revin definitiv în ţara. Aici, în Italia, românii sunt discriminati”, a povestit Medeea.

Cristina Bondoc şi Alina Dincă spun că oamenii le recunosc pe stradă după participarea în finală la „Romanii au talent”, însă se declară puţin dezamăgite că simpatia oamenilor nu le-a adus şi oferte concrete pe piaţă muzicală. Totuşi, amândouă au în prezent joburi sigure: Alina cântă la „Agentul VIP” (Antena 2), iar Cristina va susţine toată vară spectacole într-un local la mare. în plus, „grăsuţele” au reuşit să slăbească în jur de 5 kilograme fiecare.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult