Acasa MagazinLife Ce nume a primit fetiţa Elenei Băsescu

Ce nume a primit fetiţa Elenei Băsescu

scris de L.M.
2 afisari

Elena Băsescu scrie pe Facebook, într-o postare de marţi, că numele fetiţei sale este Sofia Anais Ionescu-Băsescu.

Ce nume a primit fetiţa Elenei Băsescu

Bogdan Ionescu si Sofia Anais Ionescu-Basescu

„La un an de la căsătorie, am primit cel mai frumos cadou posibil: o minune de copil pe nume Sofia Anais„, scrie Elena Băsescu într-o postare pe contul său de Facebook. Ea menţionează că numele Sofia a fost alegerea sa, pentru că pe 17 septembrie se sărbătoreşte Sfânta Sofia şi trebuia să nască în jurul acestei date. „Dar este şi un nume cu o semnificaţie foarte puternică pentru familia noastră, Sofia a fost bunica tatălui meu, pe care a iubit-o foarte mult”, continuă ea, transmite Mediafax.

Elena Băsescu menţionează totodată că Anais este un nume care i-a plăcut foarte mult soţului său, Bogdan Ionescu. „Numele de familie al fetiţei noastre dragi va fi IonescuBăsescu„, precizează Elena Băsescu.

„Totul s-a petrecut mult mai repede decât ne aşteptam cu toţii, dar îi mulţumesc bunului Dumnezeu că Sofia şi eu suntem bine. Asta şi datorită personalului de la Spitalul Universitar, o echipă medicală cu adevărat profesionistă. Vreau să mulţumesc tuturor celor care mi-au transmis mesaje de încurajare, urări de bine pentru mine şi pentru fetiţă şi mi-au fost alături în aceste momente”, mai scrie ea.

Alături de acest mesaj, pe contul de Facebook al Elenei Băsescu este postată şi o fotografie care îl înfăţişează pe soţul său ţinând în braţe fetiţa.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult