Acasa MagazinLife Ce nume a primit fetița lui Ryan Gosling și Eva Mendes

Ce nume a primit fetița lui Ryan Gosling și Eva Mendes

scris de Laurentiu Banches
9 afisari

Ryan Gosling și Eva Mendes, deveniți pǎrinți pe 12 septembrie, au decis sǎ ȋși boteze fetițe cu numele de Esmeralda Amanda.

Ce nume a primit fetița lui Ryan Gosling și Eva Mendes (foto:celebcity.co)

Ce nume a primit fetița lui Ryan Gosling și Eva Mendes (foto:celebcity.co)

Astfel, numele complet al fetiței celor doi actori este Esmeralda Amada Gosling, cel de-al doilea nume al său, Amanda fiind inspirat de personajul interpretat de Eva Mendes în producția „We Own The Night” (2007).  Actrița Eva Mendes, 40 de ani, și partenerul ei, Ryan Gosling, 33 de ani, și-au început relația pe platourile de filmare a producției „The Place Beyond the Pine”, potrivit Agerpres.

Eva Mendes, născută în Florida și de origine cubaneză, a fost foarte discretă în privința sarcinii sale și nu și-a arătat în public burtica proeminentă. Una din actrițele „latine” cele mai în vogă, Mendes a jucat în filme precum „Holy Motors” de Leos Carax, sau în „2 fast, 2 furious”, de John Singleton. Ryan Gosling, născut în Canada și citat de nenumărate ori pe lista celor mai sexy bărbați din lume, a devenit cunoscut datorită interpretării sale în „Blue Valentine” (2010) devenind unul dintre actorii cei mai căutați după rolurile sale din „Drive” (2011) și „Crazy, Stupid, Love”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult