Acasa MagazinLife Ce record a stabilit Iohannis pe Facebook

Ce record a stabilit Iohannis pe Facebook

scris de Laurentiu Banches
1 afisari

Klaus Iohannis a devenit în seara de marţi, 18 noiembrie, primul politician român cu peste un milion de aprecieri („like”-uri) pe pagina oficială de Facebook.

Ce record a doborât Iohannis pe Facebook (foto:infocs.ro)

Ce record a doborât Iohannis pe Facebook (foto:infocs.ro)

Pagina oficială de Facebook a Președintelui ales al României, Klaus Iohannis, a depăşit, marţi, 18 noiembrie, 1 milion de aprecieri, preşedintele PNL devenind primul în topul politicienilor la numărul de aprecieri primite. Cea mai mare creştere a numărului de fani ai paginii lui Iohannis a avut loc sâmbătă, potrivit Facebrands.ro, în ajunul alegerilor prezidenţiale, când baza de simpatizanţi a crescut cu peste 185.000, la 848.419, depăşindu-l pe contracandidatul său la Preşedinţie Victor Ponta.

Cu peste 1.043.000 de fani pe Facebook, Klaus Iohannis este urmat, în topul politicienilor români, de Victor Ponta (718.584 de fani), Traian Băsescu (321.541) şi Elena Udrea (266.565). În clasamentul general al paginilor de Facebook româneşti, Klaus Iohannis se situează momentat pe locul 42, potrivit mediafax.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult