Reguli la concertele lui Leonard Cohen şi Il Divo | Ziua Veche
Acasa MagazinLife Ce reguli trebie să respectaţi la concertele lui Leonard Cohen şi Il Divo

Ce reguli trebie să respectaţi la concertele lui Leonard Cohen şi Il Divo

scris de Șt. C
3 afisari

Ţinând cont de faptul că publicul român are experienţa marilor concerte, organizatorii concertelor Leonard Cohen şi Il Divo doresc să readucă la cunoştinţa publicului spectator un set de reguli general valabile, a căror aplicare ajută la garantarea siguranţei şi a confortului tuturor participanţilor la evenimentele culturale de mare amploare, aşa cum sunt spectacolele programate pe 22 şi 23 septembrie în Piaţa Constituţiei din Bucureşti.

Printre regulile de bază aplicabile se numără lista obiectelor interzise, pe care organizatorii roagă insistent publicul să NU le aducă la eveniment: sticle, bidoane de plastic, conserve, artificii, bannere susţinute de beţe, spray-uri, parfumuri, umbrele, scaune, arme, lanţuri, obiecte periculoase, băuturi sau mâncare, bagaje sau genţi voluminoase, aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detaşabil), aparate de înregistrare audio-video.

Accesul în spaţiul de concert va fi permis pe baza biletului valid, unei singure persoane, o singură dată. Biletul în baza căruia se va face accesul va trebui păstrat pe toată durata concertului, spectatorii fiind rugaţi să aibă asupra lor şi un act de identitate valid.

Pentru confortul spectatorilor şi în general bunul mers al evenimentelor, organizatorii recomandă publicului să vină din timp la spectacol, pentru a evita aglomeraţia în jurul punctelor de intrare. Acestea sunt situate de-o parte şi de alta a Pieţei Constituţiei (dinspre Bd. Naţiunile Unite şi dinspre Calea 13 Septembrie).

La concertul Leonard Cohen, porţile se vor deschide la orele 17, iar concertul va începe la orele 20. În următoarea seară, la concertul Il Divo, porţile de acces se vor deschide la orele 19, iar concertul va începe la orele 20.

Pentru ca traficul din zonă să nu perturbe accesul la evenimente, organizatorii recomandă publicului să utilizeze transportul în comun şi în special metroul (staţiile Piaţa Unirii, Piaţa Unirii 2 şi Izvor). Întrucât zona de concert este situată în centrul Capitalei, unde circulaţia va fi temporar restricţionată, organizatorii sfătuiesc publicul spectator să evite folosirea autoturismelor personale în vecinătate, întrucât numărul locurilor publice de parcare este foarte redus.

Este strict interzisă vânzarea sau cumpărarea invitaţiilor şi vânzarea sau cumpărarea biletelor la suprapreţ. Organizatorii îşi rezervă dreptul de a interzice intrarea la evenimente a persoanelor care vor fi depistate că desfaşoară astfel de activităţi şi de a confisca invitaţiile, respectiv biletele, aflate în posesia acestora. De asemenea, organizatorii roagă publicul să se adreseze echipei de securitate sau reprezentanţilor organizatorilor în cazul în care sesizează asemenea nereguli. Se recomandă cu fermitate achiziţionarea biletelor doar din punctele autorizate plasate în proximitatea porţilor de acces.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult