Acasa MagazinLife Ce riscă românul Bulat prins când opera un bancomat în Manhattan

Ce riscă românul Bulat prins când opera un bancomat în Manhattan

scris de L.M.
13 afisari

Spărgătorii de bancomate sunt hoţi moderni, care acţionează cu mijloace sofisticate, fără a recurge la metodele ‘tradiţionale’, mitraliere şi pistoale, pentru a devaliza o bancă.

Ce riscă românul Bulat prins când opera un bancomat în Manhattan

Un imigrant român ilegal a fost prins asupra faptului în timp ce încerca să instaleze la un bancomat un dispozitiv de citit cipurile cardurilor, sistem care i-a permis unei bande de spărgători să sustragă aproximativ 1,5 milioane dolari, scria în ediţia sa de vineri The New York Post, citat[ de Agerpres. Laurenţiu Iulian Bulat a fost surprins de camerele de luat vederi ale unei filiale a băncii HSBC din Upper East Side, în apropiere de Manhattan, în timp ce monta un sistem de copiere. Personalul băncii a anunţat serviciile de securitate, care şi-au trimis agenţii în zonă iar aceştia l-au ridicat pe Bulat, surprins în timpul ‘activităţii’.
Asupra lui Bulat a fost găsit un echipament electronic folosit de spărgători la citirea cip-urilor cardurilor bancare şi efectuarea de extrageri frauduloase ulterioare. Viza de şedere în Statele Unite ale Americii îi expirase. Dar Bulat a continuat să rămână pe teritoriul american ajutând o reţea criminală care acţiona în Manhattan, Westchester şi Long Island. Autorităţile au început urmărirea bandei în luna mai a anului trecut, a indicat un procuror din Manhattan.
Pentru fapta sa, Bulat, acuzat de complot şi fraudă bancară şi aflat deocamdată în detenţie provizorie, riscă să rămână 60 de ani după gratii.

11 comentarii

geek-a-contra 07-01-2012 - 13:28

tot exista o parte buna: i se va prelungi viza de sedere in sua pe inca 60 de ani….

Ciu Huhu 07-01-2012 - 14:36

Bulat e nume turcesc, e turc din RO, nu roman!

Ceorce Damibanu 07-01-2012 - 23:05

CHAINA-TOWN : KADIR Iulian Laurentiu Cetatean Turc -KURD / ERDOGAN .

Ciu Huhu 07-01-2012 - 23:18

Fraierule, Bulat e nume turcesc, NU ROMANESC!

remi 08-01-2012 - 11:21

Si Laurentiu Iulian ce fel de prenume sunt?
Si eu sunt patriot dar nici chiar asa!Ofi tigan,asta da,se poate,dar Turc?De unde o scosesi?Are o limita si nationalismul asta ca altfel devenim fanatici ca ai lui Zelea Codreanu…..

Ciu Huhu 08-01-2012 - 13:48

Auzi bre, e o moda in toate tarile ca minoritatile sa boteze copchii cu nume din tarile in care traiesc, adeca in RO se dau nume romanesti in Rusia rusesti, in Anglia englezesti… dar numele de familie ramine original turcesc, romanesc, italian…
Panimaisi?

TOM Cc 07-01-2012 - 22:11

sa stea in cea mai a dracului puscarie americana !!!

Petrica Craete U.K 08-01-2012 - 14:32

TRAIASCA PRESEDINTELE TRAIAN BASESCU SI VIITOAREA REGINA SPLENDIDA DOAMNA ELENA UDREA ! SI SA NU BAGATI COMPROMITATORI DIN LUMEA INTREACA CARELE NICI MACAR NU SANT ROMANI . NU VA LUATI DUPA DOMNU VADIM CARE A SCRIS ODE LA DL SI DNA CIAUSESCU

mda 09-01-2012 - 18:07

In primul rand ca este roman de etnie romana.Nu-i nici turc,nici tigan,nici moldovean.In al doilea rand:face munca patriotica.Adica recupereaza tezaurul romanesc luat de altii de la popor.Poate ar trebui sa facem si noi ceva in tara sa nu mai fie nevoiti oameni ca el sa fure pentru a avea un trai decent.

Ciu Huhu 09-01-2012 - 19:15

Bulat e nume de familie turcesc, nu romanesc!

Ciu Huhu 09-01-2012 - 20:32

E de origine turceasca asiatica, barbara.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult