Acasa MagazinLife Ce s-a întîmplat în episodul pilot al serialului „Las Fierbinţi” VIDEO

Ce s-a întîmplat în episodul pilot al serialului „Las Fierbinţi” VIDEO

scris de Cristian Vultureanu
21 afisari

Episodul pilot al serialului „Las Fierbinţi” de la Pro TV, difuzat joi, de la ora 20.30, a fost cel mai bun debut al unui serial românesc din ultimii zece ani, la nivel de rating, pe publicul ţintă al Pro TV.

Ce s-a întîmplat în episodul pilot al serialului "Las Fierbinţi"

Cu un umor aparte, cu replici care au toate şansele să devină bancuri, cu personaje colorate şi o coloană sonoră inedită semnată de Mihai Mărgineanu, episodul pilot al serialului „Las Fierbinţi” a fost lider absolut de audienţă pe toate categoriile de public, astfel că în minutul de aur, 21.09, aproape trei milioane de telespectatori la nivelul ţării i-au urmărit pe Giani, Bobiţă, Vasile, Mitică şi Dorel. Episodul pilot al serialului „Las Fierbinţi” i-a găsit pe Giani (Costi Diţă), Vasile (Gheorghe Ifrim), Mitică (Radu Gabriel) şi Bobiţă (Mihai Bobonete) în pline pregătiri pentru alegeri. Viceprimarul Vasile vrea să îi ia locul actualului primar, Mitică, şi încearcă, prin tot felul de tertipuri, să-l determine pe acesta să renunţe la scaunul de primar înainte de alegeri.

Pentru că nu reuşeşte, se hotărăşte să candideze el însuşi pentru postul de primar şi să fraudeze alegerile, cu ajutorul lui Bobiţă, al lui Giani şi al lui Dorel (Mihai Rait Dragomir). În localitate apare şi noul şef de post, Robi (Leonid Doni), care se îndrăgosteşte de fiica lui Mitică, Gianina (Anca Dumitra). În final, Mitică, Vasile, Bobiţă şi Giani constată că pe lângă localitate se construieşte autostrada, pentru că Mitică a semnat acordul care permite ca o parte din autostradă să treacă chiar prin localitatea Fierbinţi.

Primul episod al serialului „Las Fierbinţi” va fi difuzat la Pro TV pe 8 martie, de la ora 20.30.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult