Ce se întâmplă când te muţi împreună: ea se îngraşă, el slăbeşte | Ziua Veche
Acasa MagazinLife Ce se întâmplă când te muţi împreună: ea se îngraşă, el slăbeşte

Ce se întâmplă când te muţi împreună: ea se îngraşă, el slăbeşte

scris de L.M.
4 afisari

Pentru femeile care doresc să se mute împreună cu partenerul în aceeaşi casă principala grijă nu ar trebui sa fie că de acum încolo vor face curăţenie pentru două persoane. Conform unui studiu recent, femeile care se mută cu partenerul trebuie să fie îngrijorate în primul rând de kilogramele în plus pe care ar putea să le acumuleze.

După analizarea mai multor cupluri, cercetătorii au ajuns la concluzia că femeile se îngraşă iar bărbaţii slăbesc atunci când se mută împreună, informează Daily Mail. Acest efect este cauzat de porţiile egale de mâncare pe care de acum cei doi le savurează.

O treime dintre femei au mărturisit că ajung să mănânce mai mult după ce s-au mutat cu partenerul. În contrast, o treime dintre bărbaţi au precizat că mănâncă mai puţin şi au început să consume produse ca iaurturi sau salate. Nutriţioniştii consideră că un cuplu care prepară mâncarea împreună nu ia în considerare nevoile diferite şi împarte mâncarea în mod egal.

Sondajul a mai relevat faptul că bărbaţii şi femeile cumpără produse bazate pe stereotipuri, 90 la sută dintre doamne preferând să cumpere carne pentru partener. Nutriţionistul Fiona Hunter a explicat concluziile studiului. „Să ai aceeaşi dietă cu a partenerului implică efecte asupra greutăţii corporale. Bărbaţii au nevoie de produse diferite care conţin Vitamina B, dar ei nu prea ştiu care sunt aceste alimente„, a spus ea. Studiul a fost condus printre 1.300 de bărbaţi şi femei din Marea Britanie.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult