Acasa MagazinLife Ce veste dă Putin fetelor de la Pussy Riot

Ce veste dă Putin fetelor de la Pussy Riot

scris de L.M.
13 afisari

Amnistia pentru membrele trupei rock Pussy Riot este legată exclusiv de ‘umanizarea legislației’ și de jubileul de 20 de ani al Constituției ruse, și nu înseamnă că gestul tinerelor a fost reevaluat sau că sentința a fost prea severă, a declarat președintele rus Vladimir Putin, în cadrul unei conferințe de presă pentru prezentarea bilanțului anual, informează RIA Novosti, preluată de Agerpres.

Ce veste dă Putin fetelor de la Pussy Riot

‘Mi-e milă nu pentru că fetele au ajuns în locuri de privare a libertății — cu toate că, desigur, nu este nimic bun în aceasta—, ci de faptul că au ales să epateze într-un asemenea loc (Catedrala Hristos Mântuitorul), lezând demnitatea femeilor. Pentru a ieși în evidență, a-și face publicitate, ele au depășit orice limită. Însă decizia justiției de a le amnistia nu înseamnă o revizuire a sentinței’, a spus liderul rus.

Duma de Stat a votat miercuri, cu unanimitate de voturi, o lege privind amnistia, cu prilejul jubileului de 20 de ani de la adoptarea Constituției. Potrivit documentului, publicat joi în oficiosul Rossiiskaia Gazeta, de amnistie ar putea beneficia persoanele cele mai vulnerabile social, inclusiv femeile, minorii, mamele, cei condamnați pentru prima dată la pedepse mai mici de cinci ani, pentru infracțiuni fără violență.

Maria Aliohina și Nadejda Tolokonnikova de la Pussy Riot ar putea fi amnistiate, dat fiind că sunt condamnate pentru ‘huliganism’, dar și pentru că sunt mame de copii minori.

1 comentariu

digital 19-12-2013 - 21:46

așa e și la amerloci, dacă ai copii minori poți să te kci pe Empire State Building și nu pățești nimic!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult