Acasa MagazinLife Ce vrea Monica Columbeanu de la Iri pentru a-i lăsa copilul

Ce vrea Monica Columbeanu de la Iri pentru a-i lăsa copilul

scris de D.P.
10 afisari

Irinel Columbeanu a lansat alte acuzaţii la adresa Monicăi şi a celor care o sfătuiesc.

Monica si Irinel Columbeanu

Monica si Irinel Columbeanu

După ce Monica şi Irinel Columbeanu au fost împreună, luni, cu Irina la judecător, iar Irina a spus de două ori că vrea înapoi la tati, Monica a depus o cerere de recuzare prin care solicita un alt judecător. “Fetiţei i s-a sugestionat răspunsul. Întrebarea judecătorului a fost “Nu-i aşa că-ţi place să stai cu tati?””, scrie Monica, potrivit ProTv.ro, în cererea de recuzare, prin care se plânge că e dezavantajată de magistraţi.

Irinel Columbeanu a intrat în direct la Happy Hour şi a ţinut să precizeze ca nu a influenţat-o cu nimic pe judecatoare: “E o minciună ordinară ce a scris Moni în cererea de recuzare. Copilul meu a fost luat ostatic atunci, când a venit executorul judecătoresc. Avocatul ei mi-a propus să îmi dea înapoi custodia copilului, contra Bentley plus apartamentul din Victoriei. Ea vrea sa îmi revânda propriul meu copil!”.

“Dupa 22 iulie 2006, nu există niciun bun comun de împărţit cu Monica. Nu există niciun bun luat după data nunţii”, susţine Irinel, care o ameninţă pe Monica că nu va primi niciun ban de la el, ci mai degrabă vor împărţi ce a acumulat ea pe timpul căsătoriei.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult