Acasa MagazinLife Ce zice mama lui Zăvoranu despre Raluca Pastramă

Ce zice mama lui Zăvoranu despre Raluca Pastramă

scris de L.M.
32 afisari

„Putea să îşi găsească şi el una mai frumoasă. Pepe este bărbat aşa, dacă înţelegeţi ce vreau să zic. Fata mea e gingaşă, e femeie, spre deosebire de alte persoane care nu au această calitate. Mie nu-mi pare rău că Pepe s-a căsătorit cu Raluca. Singurul lucru care mi se pare ciudat este faptul că nu par îndrăgostiţi”, a spus Mărioara la Kanal D.

Marioara Zavoranu

Marioara Zavoranu

Mama Oanei este fermă şi îşi susţine fata când vine vorba de fericirea ei. Poate că s-au căsătorit din interes, că tatăl Ralucăi e bogat. Asta e părerea mea. Nu mi se pare Raluca deloc frumoasă Pepe este mult mai urâţel decât atunci când era cu Oana„, a adăugat mama Oanei Zavoranu.

Nunta lui Pepe cu Raluca Pastramă de la Bucureşti, cât şi cea a Nicoletei Luciu cu Zsolt Csergo, de la Miercurea Ciuc, au fost subiecte intens mediatizate. Pepe cu Raluca Pastramă au spus „da” în direct la „Happy Hour”, într-un cadru amenajat special pentru acest eveniment. Chiar dacă legea prevede că un mariaj se poate încheia doar în sediul serviciului de stare civilă, mirii au preferat să recreeze ceremonia într-un local din nordul Capitalei.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult