Acasa MagazinLife Cea mai proasta scena de sex din literatura pe 2010

Cea mai proasta scena de sex din literatura pe 2010

scris de Ziua Veche
2 afisari

Scriitorul Rowan Somerville a fost recompensat cu premiul pentru cea mai proastă scenă de sex din literatură pe 2010, cu un pasaj din romanul „The Shape of Her”, informează BBC, citat de Mediafax.


Aflat la a 18-a ediţie, Bad Sex in Fiction Award, este acordat de revista Literary Review pentru cea mai bizară descriere a unui act sexual dintr-o operă literară, în intenţia de a-i descuraja pe ceilalţi scriitori să redacteze scene sexuale lipsite de gust. În general, premiul revine autorului care a inclus în opera sa, care poate fi excelentă, o scenă sexuală redundantă, de prisos.

Romanul „The Shape of Her”, al doilea din cariera scriitorului Rowan Somerville, conţine fraza următoare: “Degetele ei au eliberat părului lui, care a căzut şi s-a răsucit pe abdomenul ei ca un peşte care sare din apă”.

În discursul de acceptare a acestui premiu insolit, scriitorul a declarat: “Nimic nu e mai britanic ca sexul prost, aşadar, în numele întregului popor, vă mulţumesc”.

0 comentariu

Obserbvator 22-09-2010 - 15:23

Sperind intr-o degenerare a protestelor in violenta, in oameni morti, in geamuri sparte, coteiluri Molotov, atacuri brutale fata de institutiile statului. Din pacate numai citiva protestatari, din cei de-ai lui Mazare, care au fost bine instruiti sa faca din aceste proteste o revolutie au incercat dar nu au reusit nimic. Antenele si iRealitatea se zbat de ceasul mortii sa gaseasca „motive” prin care sa intarite populatia ca sa iasa in strada. Aruncatul cu oua e de risul curcilor. Atita au tras de par acest eveniment ca te apuca si risul. Apoi, imbrincelile din piata Guvernului sunt incontinuu prezentate pe televiziunile mogulilor ca intreaga tara sa se insapiminteze ca pe timpul mineriadelor. Si cine credeti ca se afla in spatele tuturor acestor itze nevazute care duc de la antene la privitori? Bineinteles ca Voiculescu si SOV. SOV a incercat tot timpul sa puna mina pe sindicate. CNSRL-ul este sindicatul lui SOV. Celalalte sindicate s-au prins de aceasta conspiratie si nu vor participa la cacealmalele lui Vintu si Voiculescu.

studiu de caz 22-09-2010 - 16:40

dati click pe ultimul bumb, inainte sa va pronuntati

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult