Acasa MagazinLife Cea mai tare replică din filme

Cea mai tare replică din filme

scris de M.I.
10 afisari

Fraza „I’ll be back” („Mă voi întoarce”), rostită de Arnold Schwarzenegger, starul francizei „Terminator”, a fost desemnată cea mai bună replică dintr-un film din toate timpurile, clasându-se pe primul loc într-un sondaj realizat de platforma online LOVEFILM.

Arnold Schwarzenegger

Arnold Schwarzenegger (foto: nestol.me)

Un sfert (25%) dintre participanţii la sondaj au declarat că fraza „I’ll be back” („Mă voi întoarce”) rostită de actorul de origine austriacă în primul film din seria „Terminator”, lansat în 1984, este cea mai bună replică din cinematografie, din toate timpurile, informează dailymail.co.uk.

Arnold Schwarzenegger, fost guvernator al statului California, l-a învins în acest clasament pe James Bond, aflat pe locul al doilea, care a obţinut 14% din voturile totale exprimate de iubitorii de film, cu fraza de prezentare a agentului 007 – „Bond, James Bond”.

Pe locul al treilea s-a clasat expresia – celebră şi pentru faptul că este dificil de pronunţat – „Supercalifragilisticexpialidocious” din musicalul „Mary Poppins”, produs de studiourile Disney în 1964, cu 10% din voturi.

1 comentariu

BULA 19-12-2013 - 08:41

Am auzit poante mai inteligente decat astea din articol.

Cica „poti ca controlezi 100% doar mana cu care te stergi la kur”. Asta e cu aplicatie la situatia internationala, la cum se baga americanii peste toate tarile si cum isi fac ei planuri sa atace Rusia cu termonucleare.
O alta poata, din acelasi film, e ca „poti sa inveti un caine sa stea in doua picioare, dar tot caine ramane”. Se potriveste in cazul lui ValVerde, care se da la nivelul nostru de inteligenta.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult