Acasa MagazinLife Ceartă aprigă între Celentano și Firicel în Las Fierbinți

Ceartă aprigă între Celentano și Firicel în Las Fierbinți

scris de D.P.
430 Afisari

Fiecare început de săptămână se anunță a fi unul plin de râsete și voie bună datorită personajelor carismatice și amuzante din cel mai iubit serial de comedie din țară.

Telespectatorii își vor putea încheia seara într-o notă optimistă, de la ora 20:30, cu un nou episod din Las Fierbinți.

De jumătate de an, Robi se chinuie să plătească o datorie de 400 de lei primarului, însă nici luna aceasta nu a reușit să strângă banii necesari pentru a o achita. Prin urmare, polițistul satului va înscena un jaf. Acesta își va vandaliza propria locuință și îl va minți pe Vasile că banii pe care urma să îi înapoieze i-au fost furați: „S-a dat o spargere!”, îi va spune Robi acestuia. Mai mult decât atât, polițistul va da vina pe unul dintre săteni: „Mai mult ca sigur e Ardiles”. Rămâne de văzut ce va avea de spus în apărarea sa cunoscutul hoț din Fierbinți.

Celentano va merge la unul dintre vecinii săi pentru a termina o lucrare începută acum… 3 ani! Ajuns la gospodăria cu pricina, acesta va afla că un alt meșter a finalizat-o, iar după modul în care este pusă faianța… acesta îl va bănui pe Firicel. Celentano se va supăra foarte tare pe bunul său prieten: „Mi-ai furat lucrarea!”, îi va reproșa el. Firicel nu va recunoaște fapta făcută, așa că cei doi vor merge la vecinul lor pentru a cere lămuriri. Dacă Firicel a fost cel care a terminat lucrarea și i-a înșelat încrederea lui Celentano, vom afla în doar câteva ore.

Aspirina va încerca să găsească persoana potrivită care să aibă grijă de mama bolnavă a prietenei sale. După multe încercări eșuate, celor două femei le vor ieși în cale nimeni alții decât Giani, într-un scaun cu rotile și cu toate membrele bandajate, și Bobiță, îngrijitorul său: „Pare că e menirea mea… să am grijă de oamenii la nevoie. Vreau să îmi fac în loc de restaurant un azil de bătrâni… mare. Toți bătrânii să vină la mine!”, va spune Bobiță, fericit că a mirosit o nouă oportunitate de afacere. Să fie oare și una înfloritoare?

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS