Acasa MagazinLife Cel mai scund om din lume

Cel mai scund om din lume

scris de Ziua Veche
3 afisari

Columbianul Edward Nino Hernandez a intrat in Cartea Recordurilor cu titlul de cel mai scund om din lume, informeaza bbc.co.uk. La 24 de ani, el masoara 70 de centimetri si cantareste 10 kilograme.


„Medicii nu au putut sa explice niciodata de ce a crescut doar 40 de centimetri de la nastere”, a declarat mama sa, Noemi Hernandez.

El lucreaza part-time ca dansator, iar de curand a devenit si actor, jucand rolul unui traficant de droguri intr-un film.

„Ma simt fericit pentru ca eu sunt unic”, a declarat Hernandez pentru Associated Press, care a recunoscut ca desi ii place sa fie in centru atentiei exista si dezavantaje: „Ma deranjeaza ca oamenii ma ating intotdeauna si ma ridica”.

El a mai spus ca are o prietena in varsta de 18 ani, pe care o cheama Fanny si masoara 1,5 metri.

0 comentariu

Parpanghel 19-09-2010 - 15:24

Daca mai intarzia o zi, doua ne trezeam cu rulotista la comemorarea a 50 de codolanei! Aici ,la bani ceruti ,gasesti pe puteN ,freo 20 ,mai OK, decat oldia asta ,EXPIRATA!

Marc 20-09-2010 - 12:15

Pai decat sa-i fi dat 100 de mii de euro ca sa ajute la strangere de fonduri caritabile, mai bine dadeau banii aia, organizatorii, direct spre fundul caritabil. Erau mult mai castigati. Apropo, du unde are un ONG 100 000 de euro doar pentru onorariul ei???

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult