Acasa MagazinLife Cele mai tari momente din show-ul Romanii au talent, editia a patra, din 9 martie 2012 (VIDEO)

Cele mai tari momente din show-ul Romanii au talent, editia a patra, din 9 martie 2012 (VIDEO)

scris de D.S.S.
27 afisari

Show-ul “Românii au talent” din data de 9 martie 2012 a adus în faţa telespectatorilor talente neaşteptate, emoţionante, la care nu s-ar fi asteptat nicio clipă şi care au stârnit reacţii incredibile din partea celor trei juraţi: Andra, Mihai Petre şi Andi Moisescu.

Toderică, omul elastic

Mihai lucrează ca agent comercial, însă şi-a dorit să vină la “Românii au talent” pentru a face spectacol. Talentul şi l-a descoperit în urmă cu 3-4 ani, dar părinţii lui nu ştiu încă nimic despre abilităţile lui neobişnuite. “Eşti un talent ciudat, dar aş vrea să te văd mai departe!”, i-a spus Mihai Petre tânărului neobişnuit de elastic care a primit 3 “DA”.

Surzii de la No Limit, cel mai emoționant moment
Cel mai emoţionant moment al serii a fost cel în care pe scenă a urcat trupa No Limit, o trupa de dans ai carei membrii au deficienţe de auz. ”Surzii au talent şi surzi sunt cei care nu vor să audă. Ei aud cu sufletul”, a spus coordonatoarea lor, care a explicat că, deşi nu aud muzica, dansatorii învaţă mişcarea după numărătoare. ”Îmi place să cred că eu sunt muzica lor”, a spus instructoarea. La sfârşit membrii trupei au ridicat mâinile în aer: aplauze, în limbajul celor care nu pot să audă.

Muzica din ciorba de legume!

Simpaticii membri ai trupei Minestrone veniseră mai mult din curiozitate la preselecţiile “Românii au talent”: nu se aşteptau ca juriul să spună DA, să mearga mai departe şi aveau şi o mulţime de emoţii când au urcat pe scenă. “N-am mai avut un public aşa numeros, avem emoţii. Dacă am primi 3 de DA, ar fi surprinzător, nu ne aşteptam să ne zica DA juriul” au mărturisit ei cu sinceritate la început.

Ragep Ialcin a uimit cu vocea lui de contratenor

Tânărul Ragep Ialcin, în vârstă de 18 ani, a uimit cu vocea sa rară, de contratenor, pe care şi-a descoperit-o la 13-14 ani. “Pariem pentru finală”, nu s-a putut abţine Smiley în culise. “Mi s-a părut că am avut un flashback, aşa”, a remarcat Andi Moisescu, făcând referire la Narcis Iustin Ianău, care a făcut furori în primul sezon. “Oameni ca tine căutăm!”, i-a spus Andra la finalul numărului său, iar tânărul a trecut cu trei DA-uri în etapa următoare. La cateva secunde dupa ce l-au auzit cum canta, Smiley si Bartos au inceput sa faca pariuri pentru marea finalaRomanii au talent, iar publicul era deja in picioare. “E minunata vocea ta si ma bucur c-ai venit la Romanii au talent”, a spus Andra, care l-a sfatuit sa isi aleaga cu grija melodiile pentru data viitoare: “trebuie sa te avantajeze, pentru ca ai talent”.

Regep Ialcin merge mai departe cu 3 de DA. Asculta-l cum canta „L’amour est un oiseau rebelle„, o celebra arie din opera Carmen, de Georges Bizet:

Radu Ionescu, chitaristul supertalentat

Radu Ionescu, în vârstă de 16 ani, din Craiova, a vrăjit atât publicul, cât şi juriul cu chitara sa. Până în clasa a V-a, acesta a studiat pianul, după care a trebuit să aleagă un nou instrument. A fost mereu susţinut de fratele sau, Andrei Ionescu, jucător de fotbal legitimat la Universitatea Craiova si apoi la Steaua. Pe lângă chitară, Radu îşi doreşte sa ajungă la rândul său fotbalist şi spune că este foarte mândru de fratele lui. Până atunci însă, Radu a reuşit să demonstreze că stăpâneşte cum nu se poate mai bine chitara şi a impresionat juriul de la “Românii au talent”. “Eşti bun! Eşti foarte, foarte bun! Bravo!”, l-a lăudat Andi Moisescu, în timp de Mihai Petre i-a spus “Pe lângă faptul că eşti super talentat, cred ca eşti şi un băiat special! ”.

Pestriţele de la Şomina

Trupa Şomina a fost una dintre marile suprize ale serii. Deşi la început juriul le-a privit cu reticenţă, numărul lor i-a lasat pe juraţi fără cuvinte. Cele doua doamne au venit şi cu un mesaj special, militând împotriva discriminării. “Ne-aţi făcut-o! Ne-aţi păcălit”, a declarat la finalul prestaţiei lor Andi Moisescu. “Pentru că toată lumea din Europa se cam păcăleşte în privinţa noastră”, au spus ele. “Vreau să vă mulţumesc că aţi început atât de prost. Mi-aţi oferit cea mai mare surpriză din seara asta!”, le-a spus şi Mihai Petre, cele doua mergând în etapa urmatoare cu trei da.

Contorsionista din cutia de banane

Marina Alexandra State, din Constanţa, i-a lăsat fara replica pe cei trei juraţi cu un număr de contorsionism. A venit la show însoţită de şefa ei de la circ, căreia tatăl său i-a încredinţat-o în urmă cu un an. “Tu chiar faci ce vrei cu corpul tău. Mi-a plăcut dureros de mult”, a remarcat Mihai Petre, care a întrebat-o unde se ascundea cînd era mică. “În cutia de banane”, a răspuns fata, care a primit trei DA-uri.

Dans extrem de provocator

Claudia Tudorache, o elevă de 15 ani, a aprins imaginaţia multora din sală, după ce s-a vazut un pic mai mult decât ar fi trebuit, în timpul dansului. Mihai Petre a privit-o fascinat şi îl tachina pe colegul lui, Andi: “Hai, acum să te vad. Uite ca nici Andi nu mai are glas!”. Toţi cei trei juraţi au fost de părere că fata merită o şansă, aşa că dansatoarea de 15 ani merge mai departe în competiţia pentru premiul de 120.000 de euro şi titlul de “cel mai talentat român”.

1 comentariu

dxn 10-03-2012 - 23:32

dENISULE, Cretinosule, Ciocumicule!!!!
Unde sunteti?
Nimic-nimic?

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult