Acasa MagazinLife Cele mai tari politiciene – Maria Basescu si Elena Udrea

Cele mai tari politiciene – Maria Basescu si Elena Udrea

scris de Ziua Veche
4 afisari

.Nu, nu e o gluma. Cele doua doamne, ale caror nume au fost inversate cu umor de comentatorii stirii, au fost nominalizate la premiul „Politiciana anului” acordat de The Matketer Group, organizatorul celei de-a patra editii a Business Woman Gala ce va avea loc pe 26 aprilie, la Hotel Athenee Palace Hilton Bucuresti.


Nu stiu cum va fi rezolvata delicata problema, pentru ca sunt in total 33 de femei propuse pentru a fi celebrate, recomandate fiind doar de calitatile lor deosebite, si doar… 8 premii. Si nici daca a existat vreun precedent in care onorurile sa fie impartite de mai multi co-premiati. Anul trecut, de exemplu, politiciana anului a fost desemnata Roberta Anastase, iar familia prezidentiala a fost reprezentata de fiica cea mica, Elena Basescu, care, prezenta pe coperta primului numar al revistei „Political Woman”, a fost prezenta si la lansarea acesteia. Alexandru Raducanu, fondatorul The Marketer Group, a motivat decizia acestor nominalizari: „Ne-am gandit sa punem fata in fata doua modele de politician – ministrul Elena Udrea, exuberant, expansiv, super-comunicativ, un om de actiune, caruia nu ii este teama sa genereze controverse, si Prima Doamna, Maria Basescu, un exemplu de diplomatie, discretie, clasa. Consideram ca Elena Udrea este de departe cel mai bun ministru din actualul Guvern, poate si pentru simplul motiv ca a inteles sa faca lucruri, sa atraga fonduri, sa atraga fonduri, sa investeasca, sa puna masinaria economiei – pe portofoliile de care se ocupa – in mscare, in timp ce ceilalti ministri au ales sa se planga de lipsa de fonduri sau sa puna firmele si oamenii la zid si sa transforme Romania intr-o tara de executati silit. In acelasi timp, consideram ca Maria Basescu a avut un rol decisiv, prin clasa pe care a demonstrat-o in ultima campanie electorala, in alegerea lui Traian Basescu in functia de Presedinte al Romaniei.” Si, mai adauga organizatorii, cu prudenta:” Unii vor spune ca Maria Basescu nu este politician”. Exact asta s-a si intamplat. N-au mai nimerit-o insa cu a doua presupunere, care se referea la cauza acestei prezumtive mirari. „Aceia nu au inteles nimic din politica.” Las placerea comentariilor celor care au inteles cum e cu politica. Sa fie oare „ceilalti” mai putini decat „unii”? Pana luni, cand voi reveni cu propriile impresii de la locul unde se vor intampla lucruri.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult