Acasa MagazinLife Cenuşa lui Larry Hagman (J.R.) va fi răspândită peste tot în lume – vezi ce va construi familia sa

Cenuşa lui Larry Hagman (J.R.) va fi răspândită peste tot în lume – vezi ce va construi familia sa

scris de Laurentiu Banches
3 afisari

Cenuşa celui care l-a jucat pe J.R. Ewing în serialul „Dallas” urmează să fie răspândite în toate locurile prin care va călători fiul acestuia, familia dorind să  îi construiască lui Larry Hagman o statuie.

Larry Hagman

Cenuşa lui Larry Hagman (J.R.) va fi răspândită peste tot în lume. Familia ii va construi o statuie in Dallas

Agentul de presă al actorului, John Castonia, a anunţat pentru publicaţia Entertainment Tonight că „Nu va exista un mormânt oficial al lui Larry Hagman„. Cu toate acestea el a amintit că „două ceremonii funerare, ambele exclusiv private, vor fi organizate în memoria actorului, în Texas şi în California.

De asemenea, Castonia a adăugat că  „Cenuşa lui va fi răspândită peste tot în lume. Fiul lui călătoreşte mult, iar eu ştiu că Larry va fi mulţumit de această decizie.” Totodată din spusele acestuia se pare că „membrii familiei sale vor să ridice o statuie în memoria lui Larry, în Dallas”. Larry Hagman, interpretul personajului J.R. Ewing din serialul „Dallas„, a murit la vârsta de 81 de ani, vineri, 23 noiembrie, din cauza unui cancer la gât, generat de complicaţiile apărute după cancerul hepatic cu care actorul a fost diagnosticat în urmă cu peste 20 de ani.

Larry Hagman a interpretat unul dintre rolurile principale din serialul de televiziune „Dallas„, ce a prezentat povestea unei familii bogate din statul Texas, care a făcut avere din afacerile cu petrol. Rolul său, cel al personajului J.R. Ewing, este cel al unui bărbat malefic, care adoră să îşi înşele partenerii de afaceri, dar şi soţia. Conform mediafax, episodul „Who Shot JR?”, difuzat în 1980, a rămas până în zilele noastre unul dintre programele de televiziune cu cea mai mare audienţă din lume, iar serialul „Dallas„, difuzat în 13 sezoane între anii 1978 şi 1998, a avut o popularitate uriaşă pe plan mondial.

1 comentariu

vali 30-11-2012 - 19:46

cel mai urat si ilegitim lucru si anticrestin si anticatolic este sa arzi trupul.Dumnezeu a lasat ca trupul sa se intoarca in pamant si sufletul la Domnul

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult