Acasa MagazinLife Charlie Sheen, într-o tabără a tineretului pro-Kremlin

Charlie Sheen, într-o tabără a tineretului pro-Kremlin

scris de M.A.
1 afisari

Actorul american Charlie Sheen va fi invitatul oficial al taberei tineretului pro-Kremlin ‘Seliger-2011‘ din aceasta vară, se menţionează într-un comunicat al organizatorilor, citat de portalul Lenta.ru.

Charlie Sheen merge la Seliger-2011

Charlie Sheen merge la Seliger-2011

Starul de la Hollywood nu doar că va participa la respectivul proiect dedicat promovării unui stil de viaţă sănătos în rândul tinerilor între 16 şi 23 de ani, ci va asista şi la lucrările Forumului organizaţiilor de tineret care sprijină actuala putere de la Moscova, transmite Agerpres. Potrivit organizatorilor, Charlie Sheen va fi o dovadă vie a faptului că a ‘te îngriji de sănătate nu este niciodată prea târziu’.

Comunicatul de presă citează următoarele cuvinte ale actorului: ‘Aceşti băieţi şi fete din Rusia aleargă împreună şi se alimentează corect pentru a fi sănătoşi. De ce să nu încep şi eu? Da, poţi să dormi 40 de ani la rând, dar acest lucru nu te împiedica să te trezeşti…’

Charlie Sheen este cunoscut nu numai pentru rolurile sale în filme şi în seriale de televiziune, dar şi pentru comportamentul inadecvat, excesele bahice şi consumului de droguri. În ianuarie 2011, Sheen a fost spitalizat pe neaşteptate. Iniţial, s-a spus că din cauza unei hernii, dar mai târziu s-a aflat că a ajuns la spital după o petrecere de 36 de ore, timp în care a fumat incontinuu crack. După aceasta, actorul a fost trimis la dezintoxicare, dar a fost curând eliberat pentru tratament la domiciliu, ceea ce nu l-a determinat să renunţe la vechile obiceiuri. Astfel, în martie 2011, Charlie Sheen a fost concediat din popularul serial ‘Two and a Half Men’ în care îi revenea unul din rolurile principale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult