Acasa MagazinLife Chelsy Davy se întoarce a patra oară la Prinţul Harry

Chelsy Davy se întoarce a patra oară la Prinţul Harry

scris de L.M.
21 afisari

Printul Harry al Marii Britanii, în vârsta de 27 de ani, si Chelsy Davy, în vârsta de 26 de ani, au început sa se întâlneasca din ce în ce mai des în ultima luna, dar încearca sa fie discreti.

Chelsy Davy se întoarce a patra oară la Prinţul Harry

Harry si Chelsy sunt din nou în relatii din ce în ce mai apropiate, alimentând speculatiile potrivit carora s-ar putea împaca pentru a patra oara, informeaza dailymail.co.uk. Cei doi s-au despartit de trei ori în ultimii sapte ani, dar, la mai mult de un an de la ultima lor separare, cei doi se pare ca se gândesc sa îsi mai dea o sansa. O sursa apropiata cuplului spune ca cei doi s-au întâlnit în casele prietenilor sau la petreceri.

Chelsy s-a vazut cu Harry în ultimele trei saptamâni, dar nu vrea sa vorbeasca despre acest lucru. Pare genul de relatie fara obligatii. Adevarul este ca sunt extrem de atrasi unul de celalalt si nu au încetat niciodata sa se iubeasca”, a spus aceeasi sursa.”Amândoi vor sa se întâlneasca într-un mod cât mai discret si insista ca nu s-au împacat oficial”, a spus acelasi apropiat al cuplului.

Ultima despartire a acestora a avut loc anul trecut, dupa nunta printului William cu Kate Middleton, când Chelsy si-a dat seama ca viata la palat nu este pentru ea. Tânara originara din Zimbabwe, care vrea sa se angajeze definitiv la firma de avocatura Allen & Overy, s-a întâlnit de câteva ori cu dezvoltatorul imobiliar Taylor McWilliams, iar apoi cu comerciantul de arta Blaise Patrick. Se pare ca aceste încercari de a avea o noua relatie au esuat, deoarece tânara a decis sa se întoarca la Harry.

Între timp, Harry a rupt relatia sa cu cântareata Mollie King, pe motiv ca aceasta vorbea prea mult despre întâlnirile lor.

2 comentarii

Chris P. 07-05-2012 - 00:48

pana la urma cred ca ii place viata la palat. printii astia sunt niste irezistibili, ce mai…

Chris P. 07-05-2012 - 00:54

pe de alta parte, desi print britanic, printul Harry nu este al Marii Britanii, titlul lui fiind Prince Harry sau Henry Of Wales dupa titlul tatalui lui, Charles, prince of Wales.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult