Acasa MagazinLife China: Un tată a angajat asasini să îi omoare fiul online

China: Un tată a angajat asasini să îi omoare fiul online

scris de Laurentiu Banches
3 afisari

Pentru că fiul său de 23 de ani petrecea mai mult timp jucându-se decât căutând de munca, un bărbat din China a angajat alţi jucători să îi ucidă avatarul online.

China: Un tată a angajat asasini să îi omoare fiul online (foto: giantrobot.com)

„Caut asasin virtual să-l ucidă pe fiul meu” este anunţul postat de Dl.Feng pe internet pentru a-şi determina băiatul să renunţe la jocurile pe calculator. Cu toate acestea, fiul său, Xiao Feng, care potrivit huffingtonpost.com observase că ceva nu e în regulă, a anunţat că nu a renunţat la jocurile online, deşi era ucis de fiecare dată când intra în joc. El a adăugat că i-a mărturisit tatălui că nu se angajează fiindcă nu ştie ce doreşte să facă în viaţă.

Conform bbc.co.uk se pare că cei doi, tată şi fiu s-au împăcat în cele din urmă, experţii în dependenţa şi jocuri video online, spunând că e  posibil ca o persoană să petreacă 10-14 ore aproape zilnic în faţa calculatorului jucându-se, fară ca aceasta să fie dependentă sau să sufere alt impact negativ asupra comportamentului şi sănătăţii. De asemenea, ei au menţionat că strategia aleasă de bărbatul chinez nu a avut mari sorţi de izbândă din moment ce oricum în mediul jocurilor online, avatarele mor foarte des.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult