Acasa MagazinLife Cimitirele care atrag lume multă

Cimitirele care atrag lume multă

scris de C.F.V.
3 afisari

Cimitirele atrag din ce în ce mai mulţi turişti care vor să vadă mormintele idolilor lor precum Michael Jackson, John F. Kennedy sau Marilyn Monroe, dar şi pentru monumentele lor  extraordinare.

Cimitirul Old Jewis din Praga, cel mai bantuit din Europa

Cele mai faimoase cimitire din lume aduna anual milioane de turişti din întreaga lume. Pere-Lachaise Cemetery din Paris este cel mai vizitat cimitir din lume. Aici se gasesc mormintele lui Edith Piaf, Oscar Wilde şi Jim Morrison. Locul este atât de mare încât turiştii au nevoie de o hartă pentru a nu se rătaci printre cripte. Un alt cimitir celebru este Highgate Cemetery din Londra. Locul este renumit pentru că acolo s-au filmat mai multe filme de groaza precum „Taste the Blood of Dracula” sau „from Beyond the Grave”. Acolo este îngropat si Karl Marx.

Mai mult decat un cimitir, Arlington National Cemetery din Washington DC este un loc care aduce odă veteranilor americani: acolo sunt îngropaţi peste 360.000 de veterani americani. Cei mai mulţi vizitatori îi adună mormântul lui John F. Kennedy, scrie businessmagazin.ro.

2 comentarii

Aolica 08-07-2011 - 13:18

Aoleu, ce greseala! Siberia este cel mai mare, iar imediat dupa aia vine Transnistria care e ocupata tocmai ca sa nu se descopera ca e cimitir. Pai toti romanii deportati in Siberia, au ajuns ei acolo? Numai 5%, de acoperire. Ceferistii NKVD au oprit trenurile in Transnistria.

urbos 08-07-2011 - 19:27

Ce pietroaie oribile in poza aia…bleahh.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult