Acasa MagazinLife Cine a câştigat Splash, sezonul trei (video)

Cine a câştigat Splash, sezonul trei (video)

scris de C.F.V.
58 afisari

Marea finală a show-ului „Splash! Vedete la apă“ s-a încheiat astăzi, iar telespectatorii i-au putut urmări pe cei mai curajoşi opt concurenţi ai sezonului al treilea, dar Vladimir Drăghia a fost câştigătorul.

Vladimir Drăghia

Cel care a intrat în posesia trofeului „Splash! Vedete la apă“, în valoare de 3.000 de euro este Vladimir Drăghia.

Vladimir Drăghia a reuşit să-i surprindă atât pe juraţi, cât şi pe colegii de concurs cu o săritură incredibilă şi a fost declarat câştigătorul sezonului al treilea.

Vladimir Drăghia a venit cu cele mai spectaculoase şi periculoase execuţii şi a primit cele mai mari note din competiţie. La capătul unui sezon plin de momente senzaţionale şi de concurenţi talentaţi, Vladimir Drăghia a fost declarat marele învingător.
Pentru că distanţa de 10 metri nu-l mulţumea, Vladimir Drăghia a mai adăugat câţiva metri în plus şi a realizat un salt fenomenal, de pe tavanul Bazinului Olimpic din Bacău.

O execuţie ce a luat cu surprindere pe toată lumea, pentru că Vladimir Drăghia a repetat-o în secret, fără ca nimeni să ştie ce se va întâmpla.
Natalia Mateuţ, Giani Kiriţă, Andreea Antonescu, Vladimir Drăghia, CRBL, Antonio Dos Santos, Şerban Copoţ şi Florin Neby sunt finaliştii care au executat cele mai îndrăzneţe şi spectaculoase sărituri de la platformele de 3, 5, 7 şi 10 metri ale Bazinului Olimpic din Bacău.

Cel care a intrat în posesia trofeului „Splash! Vedete la apă“, în valoare de 3.000 de euro este Vladimir Drăghia.
Pe locul patru la „Splash! Vedete la apă” a fost Giani Kiriţă, locul trei a fost câştigat de Şerban Copoţ, iar Florin Neby a ocupat locul doi.
Premiul va fi donat de câştigător surorilor Marina şi Andreea Sandu, două mici campioane la sărituri în apă care îşi doresc să facă performanţă. Concurenţii au fost pregătiţi şi de această dată, ca de altfel pe parcursul întregului sezon, de Clara Gherase, Claudia Tiu, Bogdan „Bobo“ Ioniţă şi Adrian Cherciu, antrenorii lotului naţional de sărituri în apă.
În Marea finală „Splash!“, cei opt concurenţi au sărit în tandem şi au întruchipat câte un personaj. Astfel, Giani Kiriţă şi Natalia Mateuţ au fost Tarzan şi Jane, Andreea Antonescu şi Vladimir Drăghia s-au costumat precum Cleopatra şi Antoniu, CRBL şi Antonio au fost Don Quijote şi Sancho Panza, iar Şerban Copoţ şi Florin Neby – Fred şi Barney, eroii desenului animat „Familia Flinstone“. Chiar dacă au sărit în echipă, concurenţii au fost notaţi individual de juriul format din Ozana Barabancea, Cosmin Seleşi şi campionul la sărituri în apă Cătălin Preda.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult