Acasa MagazinLife Cine a vrut sa dea ţeapă la MasterChef (VIDEO)

Cine a vrut sa dea ţeapă la MasterChef (VIDEO)

scris de L.M.
10 afisari

Cei trei Chefi nu au avut cum sa nu observe ca albastrii dela competitia MasterChef au incercat sa castige proba din data de 1 mai 2012 folosindu-se de şarmul Andreei Moldovan.

MasterChef 1 mai la cantina saracilor

Saptamana aceasta, cei 17 concurenti ramasi in competitia “MasterChef” au fost supusi unei noi probe in deplasare si au intrat din nou in bucatarie, pentru a gati la cantina saracilor.  „Albastrii sunt cu probleme mari. Sosul e apa chioara.” au constatat Chefii cand au gustat din felul principal al echipei albastre, conduse de Sidia Sissoko.

Cum sa gatesti 800 de portii de mancare cu doar jumatate de litru de ulei

Florin Dumitrescu: „Bogdan chiar si-a dat silinta sa mearga lucrurile cum trebuie. A fost un bun coordonator. Am avut impresia ca albastrii se foloseau mai mult de farmecul Andreei, decat de mancare„. „E lipsa de respect. Asta nu e concurs de zambete„, a fost de parere si Sorin Bontea.  Si totusi, in ciuda faptului ca Andreea si-a dat toata silinta sa convinga oamenii sa voteze cu albastru, echipa ei tot a pierdut: au luat 121 de voturi, fata de 130 echipa rosie. „E amar ca naiba gustul infrangerii” a spus Andreea Moldovan„Dar in lupta trebuie sa iti folosesti toate cartile din maneca. Toti ar fi facut la fel ca mine. Numai ca nu au sarmul meu!” a completat concurenta.

2 comentarii

Catalin 02-05-2012 - 18:42

Eu cand ma uit la emisiune (online de obicei) prefer sa sar partile cu Andreea Moldonvan si cred ca multi fac asta. Este o fire aroganta ,se crede buricul pamantului si nu stiu daca si-a dat seama insa chiar nu este.La proba cu carnea de caprioara a luat o gramada de materie prima netinand cont caci mai sunt si altii care mai au nevoie..in fine,deja o dam in altele…nesimtire ar fi un sinonim bun.Sper sa paraseasca mai repede concursul sa se poata uita oamenii la emisiune la televizor si la toata.(Repet:eu prefer internetul caci pot sarii peste anumite parti). Succes si numai bine!

noname 03-05-2012 - 00:20

Andreea zici ca e de la PSD =)) antipatica n..

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult