Acasa MagazinLife Cine este românul care a participat la petrecerea organizată de cel mai bogat om din India

Cine este românul care a participat la petrecerea organizată de cel mai bogat om din India

scris de D.P.
201 Afisari

Un finalist al show-ului „Românii au talent” a făcut spectacol la petrecerea grandioasă, organizată de cel mai bogat om din India, pentru a anunța nunta fiului său.

Valentin Luca

Valentin Luca, triplu campion mondial la jonglerii în bar, a fost responsabil cu băuturile invitaților VIP, printre care Mark Zuckerberg, Bill Gates, Rihanna sau Ivanka Trump. Socrul mare ocupă locul nouă în topul Forbes al celor mai avuți pământeni.

Mukesh Ambani, un magnat cu afaceri în energie, comerț și telecomunicații, cu o avere estimată de Forbes la aproape 117 miliarde de dolari, a uluit planeta cu trei zile de festivități extravagante, înainte de nunta fiului său cel mic, Anant.

Alături de Rihanna, care a concertat pentru nouă milioane de dolari, vedeta de la Bollywood Salman Khan și iluzionistul american David Blaine, a făcut spectacol și barmanul român, Valentin Luca, de trei ori campion mondial la „flair bartending”.

Petrecerea de aseară, la care au participat 1.200 de invitați, a avut loc într-un templu, în care au fost aduși 200 de elefanți și 200 de pisici sălbatice. Pe scenă a urcat cântărețul Akon, câștigător de 5 ori al World Music Awards.

Valentin Luca a pregătit o listă cu peste 100 de feluri de cocktailuri, dar a fost surprins să observe că invitații au preferat băuturi simple: whiskey ori tequilla cu apă minerală și lămâie verde. Mark Zuckerberg a băut șampanie de 800 de dolari.

Valentin Luca, campion mondial la „Flair Bartending”: „Am trimis chiar două sticle de șampanie la masa lui Mark Zuckerberg. Nici el și nici Bill Gates nu au venit la bar, aveau foarte multă gardă de corp, asta înseamnă destul de mult la un eveniment atât de friendly, se pare că au destul de mulți dușmani acești oameni. În schimb, la bar a venit David Blaine și i-am pregătit o băutură, Rihanna nici vorbă, ea avea o încăpere întreagă special făcută pentru ea”.

Finalist la „Românii au talent” în 2011, Valentin Luca a coordonat la petrecerea miliardarului indian o echipă de 14 barmani din mai multe țări, printre care America, Spania și Argentina.

Cu o seară înainte, la petrecerea desfășurată într-un parc de distracții special amenajat, și-a făcut apariția Salman Khan, cunoscut la noi pentru relația cu Iulia Vântur.

Valentin Luca, campion mondial la „Flair Bartending”: „Iulia Vântur nu a fost, m-am uitat după ea, am zis că poate o văd pe acolo, dar nu a fost nici în a doua zi, nici în a treia”.

Salman Khan a atras privirile mai ales la after-party, când a cântat la tobe alături de Akon.

Mirele și-a manifestat din plin entuziasmul.

Potrivit lui Valentin Luca, întregul eveniment a costat 200 de milioane de euro. Mireasa este și ea fiica unui miliardar, cu afaceri în industria farmaceutică.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS